A korábbi abortuszom miatt elítél az anyósom és a hátam mögött szid a férjemnek. Beszéljek vele?
Nem a férjemtől voltam terhes, egy korábbi barátomtól.
Amióta bejelentettük, hogy terhes vagyok olyan dolgokat mond a férjemnek, hogy miért volt ilyen felelőtlen hogy egy ilyen nőt felcsinált, hogy rossz anya vagyok és hogy az első nehézségnél le fogok lépni.
Megértem, hogy ha valaki abortusz-ellenes, meg is hallgattam a véleményét nem egyszer, nem kétszer. De ez már 10 éve volt, semmi köze a mostani házasságomhoz nem beszélve a lányomról....
Ő nem tudja, hogy a férjem ezeket visszamondja nekem.
Beszéljek vele?
Én elmennék hozzá és megmondanám, tessék, mondja a szemembe, hogy tudjak rá válaszolni is! Messziről könnyű ugatni meg ítélkezni!
A férjed meg nem értem, miért nem állítja le a kedves mamát. A titoktartást megszegő nődokin meg ugyancsak megdöbbentem. Az ilyent engedik praktizálni?
"A nődoki lánya osztálytársam volt, apuka elpofázta otthon."
Akkor szépen jelentsd fel a nődokit, ugyanis őt köti az orvosi titoktartás.
Első körben a férjedet kérdezd, hogy mit szólna hozzá, ha beszélnél anyósoddal?! Mégis csak tőle tudod ezeket a dolgokat és őt hoznád kellemetlen helyzetbe, ezért kérdezd meg tőle!
Amúgy én nem foglalkoznék vele, gondoljon, amit akar.
Titoktartás: már 10 éve történt, akkor anyukám nem akart még nagyobb felhajtást. Állítólag én voltam "rossz példa" a lányának, hogy mi lesz ha lefekszik a barátjával...
Várni kell a házassággal a szex-hez: nem azért vetettük el, mert nem voltunk házasok.....
A férjem azért mondja el, mert nem akarja hogy mástól tudjam meg.
Legközelebb valahogy finoman szóba hozom, hogy hallottam ez a véleménye rólam. Kíváncsi vagyok, vajon a szemembe is megmondja-e. Vagy ez hülyeség?
Kérdezd meg anyósodtól, hogyha abortusz helyett megtartottad volna a gyereked, jobban szeretne?
Ha ez velem történt volna meg, én leültettem volna anyóst, és elmondtam volna neki, hogy miért döntöttem az abortusz mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!