Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem válaszolnak a...

Miért nem válaszolnak a kérdéseimre amit itt teszek fel?

Figyelt kérdés
Még kb 2 órája is kitettem egy számomra fontos kérdést, de nem válaszolnak r. Nem először.
2012. máj. 5. 21:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
talán mert nem tudják rá a választ
2012. máj. 5. 21:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Segítő szándékkal írom, kérlek, ne sértődj meg semmin:

- nagyon hosszú, fárasztó olvasni, csapongó, felesleges részletekbe megy bele az írásod (háromszor futottam neki, mindig abbahagytam még a fele előtt, nehéz volt rávenni magam, hogy tényleg végig is olvassam már harmadszorra, mert elveszek a részletekben, és megunom),

- nem igazán van kérdés az írásodban, legalábbis olyan nem, amire tudnánk válaszolni,

- összekeversz össze nem illő dolgokat: számomra nem derül ki, hogy pontosan mivel van bajod: nagymamáddal, apukáddal, tesóddal, a helyzettel, magaddal, mindennel...?

- az egész családi életedet megpróbáltad leírni, pedig (megint nem bántás!) igazából senkit nem érdekel, egy konkrét problémára kéne koncentrálni, akkor lehet esetleg segíteni.

A lényeg: kicsit összeszedettebben, lényegre törőbben, és olyan kérdést tegyél fel, amire lehet válaszolni.

2012. máj. 5. 21:44
 13/20 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm.

Igazából az a problémám, hogy miért viselkedik velem ilyen ellenségesen, akármiről próbálok vele beszélni, a családban úgy senkit nem érdekel a filozófia, a tudomány,a vallás és hasonló témák.

Illetve még az, ha beszélgetni szeretnék például tesómmal, ő is elzavar, mert őt nem érdeklik ezek a dolgok, őt hagyjam békén ezekkel.

Rövidebben is megfogalmazhattam volna jogosak a válaszok. Oda fogok rá figyelni. És köszönöm a válaszaitokat.

2012. máj. 5. 21:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgy már biztosan fogsz válaszokat kapni. :)

Szerintem próbálkozz meg azzal, hogy a családoddal is kicsit összeszedettebben, kicsit másról próbálsz meg beszélgetni.

Érdekesek és jók az általad leírt témák, dicséretes, ha valaki ilyesmiről akar beszélgetni, de, ha sajnálatosan erre nincs fogadó közönség, kicsit neked is engedni kell.

Próbálj meg közös témát találni, biztosan van. Ne ragaszkodj görcsösen a felsoroltakhoz, hanem keress valamit, ami őket is érdekli.

2012. máj. 5. 22:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak ötletnek, ilyesmik jutottak eszembe:

-könyvek (ha szeretnek olvasni). Nem feltétlenül tudományos, ha az nyilvánvalóan nem érdekli őket, de ha mondjuk tetszett egy regény, ajánljad nekik.

- filmek (lf. könyveknél leírtak)

- utazás: hol voltatok, hova szeretnél menni, mik a terveid, mi az álmod

- tanulás/munka: a mindennapi történéseket is meg lehet beszélni, érdekességeket elmesélni

- emlékek a családról, kiskorodból, szüleidről, tesódról ("Emlékeztek még, mikor...?")

- kérdezhetsz az ő hobbijukról, elfoglaltságukról is

Ilyesmik.

2012. máj. 5. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit tagold az írást. Van, amit csak hosszan lehet leírni, de néha hagyj egy egy üres sort, és mindjárt átláthatóbb lesz.
2012. máj. 5. 22:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Válaszoltam neked. Igaz kicsit hosszú a magyarázat, de valahol meg is értelek, mert a barátodon kívül nincs kinek panaszkodni.
2012. máj. 5. 23:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Tehát beszélgetni szeretnél a családtagjaiddal (kb. ezt hámoztam ki). Akkor várd meg, míg ők hoznak fel témát, a beszélgess velük arról, ami ŐKET érdekli.
2012. máj. 6. 01:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Csak két órája?

Nekem két napja nem írt senki semmit, pedig egy nagyon egyszerű kérdést tettem fel. És nem ez az első eset.

2012. máj. 6. 11:39
 20/20 Andráska Béla válasza:

Üdv!

Velem tudsz a vallásról beszélgetni , de nem gogsz neki örülni. :)

2017. nov. 13. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!