Anyám szerelmes belém segytség! Mit tegyek?
"hányszor mászkálunk meztelenül otthon egymás előtt..nyilván nem azért, hogy mutogassuk vagy felizgassunk egymást,"
ne haragudj, de nem mindenkinek normális ez!
A párom anyja is annak veszi, s elkezd átöltözni úgy, hogy ott van a párom, még a melltartót is leveszi. S tudod mit csinál a barátom ilyenkor? Kimenekül, mert nem kíváncsi az anyja melleire.
Azért egy bizonyos kor felett nem egészséges. Azonos neműek esetén: anya-lánya, apa-fia még oké.
De nehogy már 50-60 évesen egy szál f*szban mászkáljon az apa a lánya előtt, vagy az anya a huszonéves fia előtt, főleg hogy a másikat zavarja is.
ma 14:42
Engem zavar!!Én sem mászkálom elötte egy szál felső testben,alsó nadrágban szoktam de akkor van rajtam póló ami rálóg és nem látni semmit!Én nem vagyok kíváncsi a szilokonos csöcseire.Mindenkinek más az érték rendje,nekem nem tetszik így és ezt tartsa tiszteletben!!
ma 14:42
Az hogy ti egy szál f.aszba meg csöcsbe futkároztok egymás elött az a ti dolgotok,minden családban más és más a szokás,engem ez mindig is zavart és én sem mutogattam magam soha,se az anyám elött,se az apám elött,se a hugom elött.Nem vagyok konzervatív de egy majdnem 50 éves nő,ne futkározzon a gyereke elött egy szál tangába és egy szál melltartóban és ne hajolgasson elötte...ha ez neked normális akkor gratulálok...nekem nem!!
ma 15:07
Persze hogy mondtam neki.Sokszor már üvöltök vele,hogy nem kellene itt a csösceit meg a seggét mutogatni mint valami 20 éves tininek.A lakásban 3 szoba van és azon kívűl még 4 helység.Pont ott kell neki ahol én vagyok és pont akkor amikor ott vagyok?Beteg...nem sokáig kell már ezt türnöm hála a jó istennek.Nem normális..
ma 15:09
Látom nem értemd...nem rólatok van szó,hanem az anyámról,aki minden áldott nap,elöttem vetkőzik vagy öltözik ha éppen otthon vagyok,ha nem akkor megúsztam a napi szörnyülködést:D
Miért az normális hogy a fiú gyerek anyja egy szál tangába hajoldozik a gyereke elött?Szerintme neked is belóg valami ne haragudj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!