Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van akinek még fájdalmas az...

Van akinek még fájdalmas az anyák napja?

Figyelt kérdés
2 éve halt meg Anyukám. Azóta én is anya lettem, még jobban megvisel a hiánya:(
2012. máj. 4. 17:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Néha igazságtalannak érzem, hogy a sors ad is, de el is vesz. Adott nekem egy egészséges kisfiút, de a szüleim elvette idő előtt.
2012. máj. 4. 19:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen, van. Minden anyák napját végigsírok. Biológiailag volt, a valóságban soha nem volt ÉDESANYÁM.
2012. máj. 4. 20:03
 13/22 anonim ***** válasza:

Biológiailag nekem is van anyám csak gyakorltilag nem.Felnevelt nagyjából,de ennyi,semmi anyai szeretet vagy hasonló.

szerencsére nagymamám és párom mamája próbálják pótolni,elég jól is megy,de azért mélyen ott van,hogy lehetne nekem rendes anyám is.

2012. máj. 4. 20:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos én édesanyám is már 3 éve elment. Nagymamám meg idén januárban. Pont tegnap gondoltam bele, hogy élőben már csak a keresztmamámat köszönthetem fel. Mit ne mondjak, rossz érzés....
2012. máj. 4. 22:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Bocsánat, 4 éve, csak félrenyomtam.
2012. máj. 4. 22:05
 16/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom azt a válaszolót is, akinek csak biológiailag volt édesanyja.. Nem is tudom elképzelni, milyen lehet... Mindannyiunknak azt kívánom, hogy nyugodjon meg a lelkünk.
2012. máj. 4. 22:27
 17/22 anonim ***** válasza:

Igen az. Anyám egy semmirekellő, aki eldobott magától, elüldözött és két éve felém se szagol. De van egy nagymamám és egy anyósom, ők kárpótolnak a szülőkért!

18L

2012. máj. 4. 22:46
 18/22 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondanám, hogy fájdalmas, hanem inkább üres... Nem vagyok jó viszonyban az anyámmal, úgyhogy nekem nincs SENKIM.
2012. máj. 4. 22:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm, kedves kérdező az együttérzésedet. Nagyon jól esett. :) Kevés ilyen kedves ember van itt mostanában, mint te.

Én sajnos azt nem tudom, hogy milyen az, ha az embert szereti egy édesanya. Olvastam róla, elég érzékeny és értelmes ember is vagyok, bele tudom magam élni egy regényba, versbe vagy könyvbe azonnal, de hogy az anyai szeretet milyen, arról ténylegesen halvány fogalmam sincsen.

2012. máj. 5. 08:28
 20/22 anonim válasza:
5 éves koromban halt meg. most 24 leszek, és már nekem is van 2 gyönyörű kislányom. Mikor még suliba jártam akkor volt a legnehezebb, mert szinte minden évben kellett nekem is szerepelnem.1 mamám volt még, az is messze. a nővérem jött el néha (12 évvel idősebb), szóval volt amikor nem is volt kinek. nemtudom majd jövőre hogy viselem a nagyobbik lányom első ovis anyák napját
2012. máj. 5. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!