Nagyon bizarr ötlet interneten pót (nagy) mamát keresni a családomba?
Figyelt kérdés
Anyukám sajnos sokat dolgozik az én nagymamám már rég nem él.Van 3 gyerekem és beteg is vagyok ezért nagyon jó lenne,ha volna valaki aki néha beállítana egy tál sütivel egy kis csevegésre,játékra a gyerekekkel ,vagy néha segítene a háztartásban,a gyerekekre vigyázni stb.Hol találhatnék ilyen szupernagyit?2009. jún. 23. 18:01
11/14 anonim válasza:
A 80-as években nagy divat volt, hogy az egyedül élő nagymamák /akkor még jó erőben lévő 55 évesen mentek nyugdíjba/ újság hirdetésekben lehetett hirdetni, hogy nagymamát keresek, ezen a környéken, vagy nagymama hirdette magát, akinek nem volt gyereke és esetleg egyedül maradt, mert a férje elhunyt. Most meg akiknek gyerekei kimentek külföldre dolgozni, azok anyukája is magányos. Bizonyos összegben azért megegyeztek, hogy heti hány alkalommal veszik igénybe. De volt olyan is, aki oda költözött, és csak havonta egyszer ment haza. Próbáld ki, Adj fel hirdetést. Van nagyon sok idős egyedülálló. Mindketten jól járnátok.
12/14 anonim válasza:
Ha felhívod a nők lapját, biztosan ráharapnak. Most nagyon sok 50-es munkanélküli. Biztosan lenne jelentkező
13/14 anonim válasza:
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azért tettem,föl újra a kérdést mert akkor mégsem kerestem pótnagyit,de most ismét aktuális,mert babát is várok és azóta sem találtam nagyikát.Már föladtam hirdetést is,de senki nem jelentkezett.
2012. nov. 7. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!