Haverok-buli-randik? Közben a feleség otthon?
A férjem az elmúlt hónapokban randizgatott egy kolléganőjével, akit csak palira akart venni... aztán bebukott...
Komolyan ez kell, egyre távolabb vagyunk egymástól, a háztartás-csemetenevelés lett az életem, jó ha 2órát látom naponta... és azért nem jön haza mert csajozik.
Ha ezért "beszólok" még meg is sértődik. Utoljára feb mentünk el egy moziba, azóta ha sétálunk az utcán akkor a kezem se fogja meg...
Ezek után még akarjak javítani a házasságon?
Én sem adnám fel. Főleg hogy én is nemrég kikecmeregtem egy gödörből, bár korántsem ekkorából, de kb. ekkorának tűnt és nem volt kevés meló rendbehozni. Kb. ugyanakkora erőfeszítést kell tenni kicsi és nagy bajnál is. Csak az első lépés bazi nehéz és tartani magad akkor is, amikor még nem egészen sikerül az elején.
Ha nagymama azt mondja, hogy lányom, védd meg a házasságod, akkor vállalja a gyerekeket. Ne a férjed véleménye számítson. Szeretik a férfiak, ha a nő tudja, hogy mit akar. Nagyival megbeszéled, hogy a gyerekek nála vannak, te megszervezed, hogy mit csináltok és mire a férjed hazajön, addigra nyugi van, gyerekek már sehol, viszont te rá koncentrálsz.
Mennyi idősek a gyerekek? Mikor kezdett el a férjed ilyen lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!