Meghívjam a ballagásra? Lent többi.
A nővéremről van szó.. már majdnem hogy egy éve nem tartja velünk a kapcsolatot. Most ballagok általánosbol. Pontosabban csak apával nem (féltestvérem), anyával az előtt sem volt jóban h apuval összeveszett. Én kb 3szor beszéltem vele, meg egyszer találkoztunk. Eddig ugy voltam vele, hogy meg hívom a ballagási ünnepségre (családi ebédre semmiképp, nem hiányzik a balhé), de most felhívott h adjak neki kölcsön. Apum is ugy volt vele h az ünnepségre hívjuk meg, de a család többi része, meg anya nem igazán támogatja. Szerintetek meghívjam legalább az ünnepségre?
én 14/L Ő 21/L
legalább a suliba hívd meg én azt mondom:)
ha az ebédre nem is,de legalább az ünnepségre igen. azért csak a tesód.
14 évesen te adj neki kölcsön? ez szánalmas.. én már csak azért sem hívnám meg, de persze a te dolgod
17/f
a ballagásra hívd meg, de ezt a pénzt adsz neki dolgot jobban jársz ha elfelejted...14 éves vagy,még gyerek..ha most odaadod neki a pénzed, sosem fog leszállni rólad...
hidd el,tapasztalatból beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!