Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol van az a kérdés? Tegnap...

Hol van az a kérdés? Tegnap reggel még itt volt, most meg nem találom.

Figyelt kérdés
A kérdező 16 éves fiának a 19 éves barátnője terhes lett, nem akarta elvetetni a gyereket egy nagyobb pénzösszeg felajánlására sem. A kérdező meg azt akarta tudni, hogy kell-e nekik gyerektartást fizetniük a fia gyereke után és ha igen, akkor milyen összeg alapján. A kérdezőéknek jól menő vállalkozása volt, a fiának meg egy lakása és 5 milliós öröksége gyámsági letétben.
2012. máj. 1. 11:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%

ma 12.21-nek.

Amit te írtál ki azt egy okból törölték.Mégpedig ezért

"Ez a kérdés provokatív vagy trágár"

Vagyis ha a kérdés eredménye nem az,hogy magára a kérdésre válaszoljanak,hanem azt eredményez,hogy több ember egymás torkának ugrik akkor a kérdésnek már nincs értelme.Akkor ez már provokatív..Teljesen jogos,hogy kitörlik.Feltételezem,hogy a kérdező sem a sok trágárságra,pocskondiázásra volt kíváncsi.

Végül is helyes döntés volt a "roma" kérdést is törölni..

2012. máj. 1. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Na most komolyan? ez a kérdés például mit keres itt ebben a kategóriában??

Kategória: Családi kapcsolatok > Családfa

A kérdés

Nah felkeltem, süt a nap de én szomorú vok, feküdjek vissza vagy ne?

MOST MIT csináljak? menyek vissza aludni? vagy egyek? fáj a hátam mindenem... Szerintettek??

2012. máj. 1. 12:43
 13/17 anonim ***** válasza:
11%

Ilyen velem is volt már, hogy kiakadtam a moderátorokra. Egyszer pl a férjem nevében tettem fel kérdést, hogy az ő szemszögéből kapjak válaszokat egy problémára, semmi trágár nem volt benne, de a modik törölték, mondván: most döntsd el, férjed van-e, vagy feleséged.. Mert amúgy a saját nevemben kérdezek, a kérdéseimben a "férjem" szó szerepel, ebben pedig a "feleségem" szerepelt.

Kicsinyesség a köbön..

2012. máj. 1. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:
38%

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..

Pl ez. Esküvő kategóriában kérdeztem, szerintem nyilvánvaló, hogy az esküvőmre értem, és lejjebb írtam is, hogy az esküvőről van szó, hogy nem akarok mulatóst meg vőfélyt. Ez miért nem volt jó az eskővő tém

ban?

2012. máj. 1. 13:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Mert vőfély és mulatós zene nélkül az esküvő nem esküvő! :D

Én sem szeretem a törölgetéseket. Őszinte leszek, csípem a trollkodást, meg a flame-et, szinte csak ezek miatt olvasgatom az oldalt. Egy sz@rabb napon fel tud dobni nagyon egy-két poénos kérdés, meg értelmetlen veszekedés. :)

2012. máj. 1. 16:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát már nem azért de nem provokatív szándékkal feltett kérdésnél sztem inkább a bunkó válaszokat kéne törölni. Csak mint mondtam a modik erre lusták. Ugyan úgy mint h a cím miatt átteszi máshova. Ha elolvasná a teljes kérdést akkor lehet leesne h oda tartozik de ismétlem LUSTÁK
2012. máj. 1. 16:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Am majd megint kapom a levelet a drága modiktól. Alig várom
2012. máj. 1. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!