Nők! Hány évesen éreztétek magatokat a legjobb formában a legnőiesebben?
Ahogy "öregszem", egyre jobban nézek ki, bár még csak 19 vagyok:)
Azt mondják, hogy ahogy egy nő öregszik, egyre rosszabbul néz ki, hanyatlásnak indul, de szerintem ez nincs így. A tapasztalatok és a bölcsesség, az érettség meglátszik egy nőn, ez az, ami akár egy 60 éves hölgyet is széppé tesz, bár tny, hogy teljesen más szépség, mint pl egy 16 éves lány szépsége.
Remélem, még egy 20 évig igazán jól fogok kinézni:)
Ez jó kérdés :) 15 évesen kezdtem el igazán csinosodni (smink, ruha) bomba alakom volt. 20 éves koromig teljesen tiptop csaj voltam. Aztán az egyetemen sokszor már visszavettem, ruhaügyileg és sminkben is.
Most 30 vagyok, még jó alakom van, és nőiesen öltözöm és sminkelek, bár szerintem többet kell tennem a kinézetért. Kis alapozó az kell (mert csúnya a bőröm)van egy ráncom ami a hunyorgás miatt jött létre :S
De szerintem a legjobb formám 19 évesen volt.
Bár sok ismerősöm azt mondja, hogy megszépültem. Nem tudom, mert annyira sok változáson nem estem át.
Pasi vagyok, de bocs ehhez hozzá kell szólnom:)
Szerintem egy fullos 18 évesnél szebb egy átlagos 30 éves.
Nem is szebb, hanem a harmincas nőknek olyan jó a kisugárzásuk :) Egyébként 21 vagyok, de 28 alatti nő úgy igazán nem tetszett még soha.
"Most 30 vagyok, még jó alakom van, és nőiesen öltözöm és sminkelek, bár szerintem többet kell tennem a kinézetért. "
Én is ezt tapasztalom, 20 évesen megmostam a hajam és már szuper jól néztem ki, most több a meló a testemmel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!