Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hány évesen éreztétek...

Nők! Hány évesen éreztétek magatokat a legjobb formában a legnőiesebben?

Figyelt kérdés
hány évesen voltak a legjobb éveitek úgymond amikor bomba formában voltatok?
2012. ápr. 28. 19:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
26%

Ahogy "öregszem", egyre jobban nézek ki, bár még csak 19 vagyok:)

Azt mondják, hogy ahogy egy nő öregszik, egyre rosszabbul néz ki, hanyatlásnak indul, de szerintem ez nincs így. A tapasztalatok és a bölcsesség, az érettség meglátszik egy nőn, ez az, ami akár egy 60 éves hölgyet is széppé tesz, bár tny, hogy teljesen más szépség, mint pl egy 16 éves lány szépsége.

Remélem, még egy 20 évig igazán jól fogok kinézni:)

2012. ápr. 28. 21:36
 22/32 anonim ***** válasza:
50%
43éves vagyok.17éves koromtól a mai napig, talpig nőnek érzem magam.Nem voltam ,s vagyok bombanő nem is akartam az lenni sose.mindig elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok.Szerintem nem csak a férfiak mondhatják el,magukról,hogy annyi idősek amennyinek érzik magukat.
2012. ápr. 28. 21:39
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó kérdés :) 15 évesen kezdtem el igazán csinosodni (smink, ruha) bomba alakom volt. 20 éves koromig teljesen tiptop csaj voltam. Aztán az egyetemen sokszor már visszavettem, ruhaügyileg és sminkben is.

Most 30 vagyok, még jó alakom van, és nőiesen öltözöm és sminkelek, bár szerintem többet kell tennem a kinézetért. Kis alapozó az kell (mert csúnya a bőröm)van egy ráncom ami a hunyorgás miatt jött létre :S

De szerintem a legjobb formám 19 évesen volt.

Bár sok ismerősöm azt mondja, hogy megszépültem. Nem tudom, mert annyira sok változáson nem estem át.

2012. ápr. 29. 14:10
 24/32 anonim ***** válasza:
39 vagyok, testileg 18-28 éves korom között, mert bomba csaj voltam, jó alakkal és nagy cicikkel, de igazán kiegyensúlyozott nőnek csak 30 után érzem magam. Most van rajtam 5-8 kiló felesleg, bár évekkel nézek ki fiatalabbnak, azért a gyerekszülések után nem vagyok olyan mint 20 évesen, de szexuálisan, öltözködésben, párkapcsolati kérdésekben és viselkedésben most érzem magam a legjobban.
2012. máj. 10. 22:21
 25/32 anonim ***** válasza:
79%

Pasi vagyok, de bocs ehhez hozzá kell szólnom:)

Szerintem egy fullos 18 évesnél szebb egy átlagos 30 éves.

Nem is szebb, hanem a harmincas nőknek olyan jó a kisugárzásuk :) Egyébként 21 vagyok, de 28 alatti nő úgy igazán nem tetszett még soha.

2012. máj. 10. 22:22
 26/32 anonim ***** válasza:

"Most 30 vagyok, még jó alakom van, és nőiesen öltözöm és sminkelek, bár szerintem többet kell tennem a kinézetért. "

Én is ezt tapasztalom, 20 évesen megmostam a hajam és már szuper jól néztem ki, most több a meló a testemmel. :-)

2012. máj. 10. 22:23
 27/32 anonim ***** válasza:
19 éves koromig nyakigláb, hosszú karú-lábú esetlen kis zsiráf voltam, idétlen divathóbortokkal, tipikus hülye tini viselkedéssel. 20-21 éves korom körül kezdtem rátalálni önmagamra. Azóta a magasságom az előnyömmé vált, megtanultam viselni a testem, már nem mozgok sután, nem szégyellem, hogy nyúlánk vagyok. Nagyon figyelek arra, hogy ne hízzak, minden 2.-3. nap úszni járok. Most 26 évesen értem meg igazán, azt hiszem, mostanában vagyok tényleg a legjobb formámban. Remélem, ez sokáig így marad.
2012. máj. 11. 10:36
 28/32 anonim ***** válasza:
21-23
2012. máj. 19. 18:46
 29/32 anonim ***** válasza:
Én soha,engem ezek mindig hidegen hagytak 45/N
2012. máj. 19. 18:52
 30/32 anonim ***** válasza:
16
2012. máj. 19. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!