Beszéljek vele?
Van barátom. Az a helyzet, hogy pár összevesztünk, mert a iwiwen nem jelölte be a nagymamám, aki nevel engem és nagyon tisztelem. Nagymamám iwiwjébe belépve bejelöltem a barátom, de a barátom nem jelölte vissza, többször is ellenőriztem, közbe meg feljárt a iwiwjére, mert kitett valamiket, simán lett volan ideje. Nmem mérvadó az a gagyi oldal, csak rosszul esik, hogy az aki engem nevel, a barátom szereti főz neki néha-néha, azzal így bánjon. Aztán múlt hét vasárnap megkértem hogy jöjjön át, nem ért hozzám se se csók se semmi, megkérdezte miért, nem válaszolt, csak a számítógépemmel vacakolt(laptop) annyira mérges lettem, hoyg rácsaptam a laptopot a kezére(lassan h el tudja rántani, hogy ne bántsam) meg viccből sérteget, pl most írtam meg a kisérettségimet olasz nyelvből, amit nagyon szeretek, és azt mondta, ahhoz nem kell ész :(, csak segg betanulni...és ilyeneket beszól nekem hogy hurkás a combom, de csak viccből és ezekkel nem veszi észre hogy nagyon megbánt pedig mondtam neki. Vasárnap óta nem beszélünk, nem ír nekem, ha összefutunk a falunkban akkor nem köszön, úgy tesz mintha észre sem venne.Beszéljek vele vagy csak megalázom azzal magam? A közösségi oldalon nem szedte le a kapcolatban címkét. Nincs másik nője.
19 évesek vagyunk
Én is ledöbbentem a végén hogy 19/L... Olyan 14 körülire gondoltam olvasás közben.
Őszintén kívánom neked hogy ennél nagyobb problémád sose legyen az életben mint az hogy az aktuális barátod nem jelöli vissza a nagyidat iwiwen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!