Gergő vagy Gergely? Melyik a szebb név?
Figyelt kérdés
Csak úgy általánosságban kérdezem.2012. ápr. 27. 15:50
11/20 anonim válasza:
Szerintem mindkettő szép. A Gergely talán jobban tetszik, de a Gergő lehet hogy jobban? A gergely régiesebb, a Gergő modernebb. Mikor milyen hangulatban vagyok:D
13/20 anonim válasza:
Gergely, ha akarják majd becézik Gergőnek, de felnőtt korban a Gergely komolyabb név.
14/20 anonim válasza:
A Gergely egyáltalán nem tetszik, a Gergő pedig a kedvenc fiúnevem. Szerintem nagyon szép hangzása van :)
17/20 anonim válasza:
Gergely, mert azt nyugodtan becézheted Gergőnek, de fordítva nem. Csak képzeld el a nagyfiadat, aki pl. 45 évesen vállatvezető vagy főorvos lesz egy vezető kórházban és Dr. X. Gergő név lesz az ajtaján a névtáblán. Én nagyon nem örülnék, ha anyám ezt tenné velem.
19/20 anonim válasza:
Párom Gergely, de Gergőnek hívom. Neki is a Gergő jön be.
A külföldi kollégái meg nem értik, hogy miért nem Gergelinek kell ejteni a nevét, a ly miatt. :)
20/20 anonim válasza:
Nekem a Gergő nagyon~nagyon tetszik. A fiamnak azt szeretnék adni. De a Szabolcson is gondolkodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!