Albán férfi magyar nő szerelme működhet?
Lehet nyers vagyok de szerintem de elvagy varázsolva. Most normálisan felfogtad szerinted miról is fog magyarán szólni a ti "megbeszélésetek egy kávl melett"???!!??
Csúpán arról: Ó de csalódtam benned mert nem rád kelett parancsolni, hogy d.ghassunk s te nem ugrottál azonnal!
Te meg: Úgy éreztem nem kívánom.
Ő: Mellettem ezt nem lehet csinálni, azt kell tened amit mondok neked mert akkor tán megbocsájtok neked s engedem, hogy továbbra is veled szeexeljek.
Te: de te eddig olyan megértő voltál velem
Ő: Amíg minden úgy van ahogy én akarom és mindenben TE alkalmazkodsz (költözöl velem, tanulsz én nyelvemen, szülsz mikor mondom, gondozod anyámat) addig kedves leszek hozzád mint a kutyámhoz.
Te: Igazad van megváltozom értünk s a szerelmünkért.
Ezt GONDOLD ÁT. ELmennél egy országba ahol lelőhetnek, nem beszélsz nyelvet ha meg elveszi az útleveled ottragadtál! Hogy kérsz segítséget? Ha terhes leszel ki véd meg TŐLE? A gyerekeid ki védi meg tőle? Mert ha azt mondja neveld ő meg megkakarja verni épp mert az való szerinte s te ellenálsz s megvédenéd a gyereked? Akkor mi lessz? Akkor már nem az ágypajtása leszel hanem a FELESÉGE. Az náluk nem az egyenjugúságról szól kislány hanem arról, hogy kigondozza a lakást, kit csicskáztat anyós meg az ágytársat!
Mert EZ is benne van a pakliban s nem mert ismeretlenül rosszat akarok neked hanem mert ez süt a leirtakból!
Beszélgetni mert csalódott s kötelezett szexre?! Ébredj fel! Mindenki kedves ahhoz akivel semmi baja de ha a nála kevesebbre tartott lázadozik, ellenszegül... Viszont náluk ALAPBÓL a gondolkodásmódjukból fakadóan benne van, hogy te NŐ vagy tehét kevesebb nála! Mintha csak azt mondaná valaki, hogy kék az ég, zöld a fű.
Gyönöyrűséges élet ez is ha neked enniyt ér az élet.
Megadni magad s szép lassan eldeformálódni valaki melett akiről azt hiszed szereted közben meg nem neked kell alkalmazkodni csak átkell mosatnod az agyad kedves.
Hiheted milyen gonosz vagyok meg irigy mert te bodog vagy de ez süt az írásodból. Látod a betűket amiket leírsz de nem is akarod felfogni mit is jelentenek.
Mire felfedeztem ezt a kérdést, már sokan meg is válaszoltátok. Én ismerem a koszovói Albánokat, üzleteltem velük hosszú ideig. Nagyon NEM javasolnám, hogy férjhez menj egyhez. Nagggyon gáz ahogyan a nőkről gondolkoznak és ahogyan bánnak velük, sőt akár férjhez is eladják a leánygyereket a mai napig is !!! No és a vérbosszú szokásaik, amik élnek a mai napig !
Szerintem egy percig sem gondolkozz egy siptárban komolyan !!
Csak azt tudom mondani,hogy nagyon hülye vagy.Senki nem irigyli a nyelvvizsgáidat,nekünk is van és köztünk is vannak egyetemisták,én is.Ha ennyire okosnak tartod magad,akkor miért nem látod be,hogy hülyeséget csinálsz?Bocsi,de ha én tudom,hogy nekem valami szar és csak még szarabb lesz,nem csinálom.
Még,ha tíz éve ismernéd ok.De két hónap?
"Hozzáteszem,hogy nagyon megértő velem." Ja olvastuk.
"Sajnos elég sokat veszekszünk,más kultúrából származik" És tényleg milyen megértő!
Összevissza irkálsz mindenfélét. Mindenki egy véleményen van itt,megkaptad a választ.Ha meg eldöntötted,hogy neked ez az életmód kell,nincs szükséged tanácsra már.
Kedves Kérdező!
Olvastam a cikk-ed, és nem
birtam szónélkül hagyni, hogy ne
írjak hozzá, mikor olvastam a
kérdéseid, és a válaszokat nagyon
sok hasonlóságot és ismerős
dolgokat véltem felfedezni, egy
pillanatra eszembe jutott valyon
rolam írták-e ezt a cikket :)
mondhatom Kedves hogy egy
cipőben járunk, nekem is egy 22
éves albán barátom van 8
hónapja él magyaroroszágon,
szintén pékségük van, 7 hónapja
van velem, és imádom teljes
szivemből és ugy veszem észre ő
is engem melltte megtanultam mi
az a szerelem, de mégis furcsa
dolgaik vanak ő is kosovoi és arra
hivatkozik más kultura és ugy
veszem észre családja ellenzi hogy
velem legyen nem fogadnak be,
és én erre szeretnék kérdést
kapni mit tudok ellene tenni?
vagy te hogy vagy ezzel ? eleljén
még gondolta együtt leszünk jó
lessz mindent szépet mondott,
most meg ha szóba hozom
eltereli ideges lessz és szerintem
családja hatására, engem hagy el
és öket választja, nálad ilyen nem
fordult elő ? hogy neki albán lány
kell albán család? és nem baj
hogy te magyar vagy ?
köszönöm hogy írhattam neked
és várom válaszod!
Üdv: Dóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!