Hány férfi volt az életetekbe a férjeteken kivül?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 18:04
21/23 anonim válasza:
2 Egy egyéjszakás (ezt megbántam) és egy komoly 1 évig tartó kapcsolat.
22/23 anonim válasza:
5 volt, de ebből az első 2 tini koromban, nem volt komoly, csak olyan utcán sétálós, első csókos, ártatlan kapcsolatok, a 3. volt akihez majdnem férjhez mentem, 6 és fél évig voltunk együtt, a 4. egy 4 és fél évig tartó titkos kapcsolat, az 5. egy rövid ideig tartó kapcsolat, az elején rájöttünk, hogy nem vagyunk egymáshoz valók. Tehát akivel testi kapcsolatom volt a férjem előtt, az 2 pasi volt összesen.
23/23 anonim válasza:
nekem ő az első, még nem a férjem, de 38 nap és ez is megváltozik :) tehát nem volt előtte senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!