Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok és otthon...

21 éves vagyok és otthon lakom, van egy 17 eves baratnom es a szuleim ki vannak akadva, hogy alig vagyok otthon, szerintetek ez jogos?

Figyelt kérdés
8 es fel honapja egyutt vagyunk baratnommel es kb 6 honapja minden nap rendszeresen jarok hozza mert nagyon szeretem es minden hetvegen egyutt alszunk nala, vagy nalunk es, ha en pentektol naluk alszok, akkor csak hetfon reggel kerulok haza, mert ugye nekem reggel 8tol melo van fel5ig. fel 5 utan hazaerek, megkerdezem a szuloket, hogy kell e valami varosbol stb es ha igen elmegyek erte es olyan 6 fele meg megyek baratnomhoz hetkoznap alltalaban este 9ig vagyok naluk.Apum & Anyum tnap lelki zsarolassal probaltak raebreszteni h ne legyek baratnommel sokat, felhivott, hogy "Meddig fogod ezt csinalni? Anyad tnap este is rosszul volt, miatttad!!" meg ilyen hasonlo orditozasok voltak... mit tegyek? mert mar ngyon unom ezt a helyzetet.. Jah es amugy a fizetesem 80%at a szuleimnek adom, mert tudom h nincs penzuk... es cserebe ezt a ..rt kapom, nemertem meg oket... mit tehetnek megis?

2012. ápr. 24. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:

1. nem, mert felnőtt vagy

2. igen, mert az ő házukban laksz, az ő kenyerüket eszed, az van, amit ők mondanak > nem tetszik, el lehet költözni (világ legbarmabb felfogása amúgy, de sajnos sok szülő gondolkozik így -.-)

2012. ápr. 24. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Költözz el, béreljetek (vagy bérelj) valami lakást, esetleg keress társbérlőt ha úgy könnyebb. Majd ha hónapokig nem mész haza rájönnek hogy az efféle lelki terror nem vezet semmire. Tedd fel nekik azt a kérdést, hogy annak jobban örülnének-e, ha egész életedben egy magányos férfi lennél?
2012. ápr. 24. 08:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazatok van, kerdeztem azt toluk h akkor legyek maganyos? az volt a valasz h nem gy taknyossal kellene osszeallni... a evlemenyem meg az, h lehetne akar 15 eves is, ugyanugy szeretnem ot es kitartanak baratnom mellett...

Ma hazamegyek, es ugyanugy elmegyek baratnomhoz utana, ha meg megint felhivnak akkor masnap keresek vmi masik lakast, nem birom mar idegekkel...

2012. ápr. 24. 09:09
 4/6 anonim ***** válasza:

1.- nek.

"igen, mert az ő házukban laksz, az ő kenyerüket eszed, az van, amit ők mondanak "

"amugy a fizetesem 80%at a szuleimnek adom, mert tudom h nincs penzuk... "

Akkor ki is tart el kit?

Kérdezőnek: Amúgy tényleg a különköltözés lenne a legcélszerűbb. A fizetésed 80%- ból bőven lehet bérelni "albit". Akkor tudomásul fogják végre venni, hogy neked is szükséged van "mozgástérre". Egyébként egyedüli gyerek vagy?

2012. ápr. 24. 09:10
 5/6 A kérdező kommentje:

sajnos igen, mostmar egyeduli gyerek vagyok, batyam tavaly szeptemberben hunyt el. :(

am tesommal is ugyanezt csinaltak, de valo igaz h tesom gonosz volt veluk, de en nem allok ezen a szinten.

2012. ápr. 24. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem jogos, mert felnőtt ember vagy, dolgozok, ráadásul a fizetésed nagy részét hazaadod. Végülis mit várnak el, hogy őket vedd majd feleségül, vagy nézd velük a TV-t minden este?
2012. ápr. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!