Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pofátlanok a kedves rokonok?

Pofátlanok a kedves rokonok?

Figyelt kérdés

1hónapja meghalt mamám,feltűntek már azok a gyerkei is akik nem látogatták,különösen egy aki 9évig felé sem nézett az én anyukámmal ellentétben!

Most az az én bajom hogy amikor családi ebédre került a sor az elmúlt héten kétszer is a mi családunkat nem hívták meg, míg azt a családot aki 9évig nem látogatta elhívták, ma meg az unokatestvérem (aki soha nem látogatta mamát) lejött hogy meg ne sértődjünk már de holnap takarítanak és mi is menjünk, ne hogy már probléma legyen hogy nem segítettünk!!Szerintem a maguk kényelme miatt hogy minél hamarabb végezzünk azért kellünk másért nem!

Szóvá tegyem??Ha igen mit mondhatok??

2012. ápr. 23. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
44%

te semmit

Neked ebbe nem szabad beleszólnod

2012. ápr. 23. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:
43%

Ez gyakori, ha valaki nagycsaládos volt.

Túl sokfelé oszlik el az anyuka figyelme, ideje, így nem lehet szeretetteljes, szoros kapcsolatot kialakítani sem velük, sem a testvéreknek egymással. Nem csoda, hogy a gyerekek nem ragaszkodtak az anyjukhoz, pláne, ha nélkülözniük is kellett. Ezért ne vádold őket, hogy miért nem látogatták, segítették. Nyilván nem jött volna nekik szívből, vagy egyszerűen látni sem szerették volna az anyjukat. Ennek mindig megvan az oka, hidd el.

A takarítás ettől független. Ha nem akartok menni, nem kell megindokolni. De ha mégis magyarázattal akartok szolgálni, mondjátok meg, hogy mivel nem hívtak meg titeket az ebédre, ezért ne számítsanak rátok.

2012. ápr. 23. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Én lehet már csak azért is elmennék, nehogy eltűnjenek takarítás közben a mama dolgai...
2012. ápr. 24. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!