Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Alkoholista anyámat ott...

Alkoholista anyámat ott merjem hagyni, hogy éljem a saját életemet?

Figyelt kérdés
Édesanyám kicsi korom óta alkoholista, rengeteg rossz élményem fűződik hozzá, emellett mérhetetlenül agresszív, pesszimista, és mindenkit el mar maga mellől. Édesapámmal is szintén problémák vannak, és ő se támogatott soha életemben. Senkitől nem kaptam biztos lelki támaszt. Egyre nehezebben bírom, idén fejezem be az iskolát, alig várom már. Hagyjam ott, aki felnevelt??? De tönkreteszi az életemet, másfelől aggódnék érte, hogy mi lesz vele, de ha elmegyek, megsértődik, mindennek lehord majd, és soha többet nem áll velem szóba.
2012. ápr. 22. 10:27
1 2
 11/11 Masnee3 válasza:
Én elmentem otthonról, amikor már nem bírtam tovább. Anyum pár éven belül meggyógyult, aztán kibékültünk, egy városba költöztünk és én voltam a legboldogabb a Földön!:)5 éve egy kortyot sem ivott, nagyon büszke voltam rá. Erre nem hiszitek el, 2 napja rá kellett hívni az ügyeletes orvost, aki kihívta a mentőt, aki erre a rendőrséget (mert nem akart bemenni), megint elkezdett inni elég keményen. Kb. egy hónapja csinálhatta, mi meg agyaltunk, hogy mi a frászért teszi ezt megint, mikor végre minden helyrejött. Na a nagy megoldás: Depressziós. Volt és egyfolytában az. A tiszta 5 éve egy hangulatjavító tablettának volt köszönhető, amit kb egy hónapja nem vett be. Depibe zuhant és utána az özönvíz. Sírt, ült a sötét szobában, minden baja volt, mindenki utálta és ivott. Na lényeg a lényeg, hogy most jó kezekben van. Én azt tanácsolom, mielőtt elmész, kérj orvosi segítséget anyudnak!
2012. szept. 5. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!