11/22 anonim válasza:
Szerintem jó név. Nekem a Police száma jut eszembe róla, simán nevezném így a lányom, de fiaim vannak és több már nem lesz.
12/22 anonim válasza:
Cyrano de Bergerac szerelme volt Roxane. Nekem személy szerint nem tetszik.
13/22 anonim válasza:
egyik ismerősöm lányát így hívják, és ha ezt a nevet hallom akkor egy aranyos szép kislány jut róla eszemben, nekem tetszik
15/22 anonim válasza:
Nem tetszik. Egy nem túl kedves ismerősöm jut róla eszembe... Elég nagy r*bi az illető... :/
17/22 anonim válasza:
szerintem szép, csak kicsit kényeskedő... egy elkényeztetett szőke kis hercegnő jut eszembe róla.
18/22 anonim válasza:
Kicsit ribis szerintem is. Meg olyan kemény a hangzása.
19/22 anonim válasza:
Ha az a kérdés, hogy mi a VÉLEMÉNYED egy adott névről, miért kell lepontozni azt aki oda írja, hogy nem tetszik ezért vagy azért? Komolyan röhej ami ezen az oldalon megy. :D
20/22 anonim válasza:
15. vagyok
Erre én is kíváncsi lennék, hogy miért lettem lepontozva, amikor nem én voltam az egyetlen aki hasonló VÉLEMÉNNYEL van erről... Szánalom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!