Jelenlegi barátom folyamatosan ellenőriz feltöri a közösségi oldalamat. Nem tarthatom senkivel se a kapcsolatot. Kiszeretnék szállni ebből az egészből mert már idegileg tönkre tesz. Mi lenne a legjobb megoldás?
Szerintem te is tudod a megoldást. Ha megakarod örizni az önbizalmad, barátaid s önmagadat akkor vess véget neki. Mivel gondolom már póbáltál vele erről beszélni s inkább rád kente, gyanúsítgatott s támadott, így másodikként már ez maradt.
Mert az uralkodó tipusok pont ezt akarják, elszigetelni téged a környezetedtől, hogy ha akarsz se kérj segítséget majd pedig téged átalakítani önbizalomhiányos házigéppé aki egy idő után már nem is akar segítséget kérni vagy kilépni a kapcsolatból hisz elhiszi az jó neki, jobbat
barátnőmmel is megcsinálta ezt egy tetű. verte, fenyegette hogy ha elhagyja még jobban kap, meg lesz verve ez meg az a családtagja blabla.
mindenét feltörte, ellenőrízgette, bezárta (!)
én meg azt mondom, hüJe aki ezt hagyja, hogy elszigeteljék mindenkitől és bedől a fenyegetéseknek.
dobd ki ezt a ...-t, ne mászkálj egyedül éjszaka, ha félsz hogy megver vigyen apu iskolába
de még a legértéktelenebb ember sem érdemli meg hogy így bánjanak vele
A szüleid nem szólnak semmit? Ha a suliban megjegyzést tettek verés miatt,akkor a szüleid miért nem tesznek valamit?
Igaza van az egyik hozzászólónak, ha az én lányomat megverné a barátja,tuti elővenném őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!