Külföldön élünk, de érzelmileg nem jó - költözzünk haza?
Párom dolgozik napi 10-12 órát. Van egy 1 éves lányunk, én is dolgozok napi 4 órában. A hétvégéink nagyon jók, imádom, mégis hazavágyom. Hiányoznak a barátaink, a család. Anyu húslevese, a családi hétvégék nagymamával, unokatestvérekkel.
Anyagilag viszont nagyon jó.
Ti mit tennétek?
Skype-n tudsz kapcsolatot tartani, finomakat is tudsz fozni, tehat a huslevest fozd meg, es hasznald hasznosan azt az idot, amig ott eltek. LEhetoseged van tobb nemzetiseguvel megismerkedni, igy mar nyelveket tanulhatsz, nemzeti szokasokkal ismerkedhetsz stb., aminek barmikor hasznat tudod venni pl. Tobb evtizede elek szinten kulfoldon, es fantsztikus, hogy mennyi ismerosre, baratra tettem szert igy, es nagyon sokat tanultunk egymastol, aminek hasznat vettem, sot veszem a ma is. IRatkozz be online tanfolyamokra, szinten hasznos ido toltes pl.
TEhat teremsd meg a boldog otthonodat, korulmenyedet, biztosan celod volt, amikor odamentel, ezt ne felejsd el!
Talán anyu húslevese helyett próbálj arra koncentrálni, hogy nyolc hetente hazamehetsz, mások csak évente egyszer. Neked van hova és kihez hazamenned, van, akinek nincsen. Nem szabad ennyira anyuka kislányának maradni, különösen akkor nem, ha már te is felelős vagy egy kis életért.
Járd be Anglitát, Skóciát, és adj a gyerekednek élményeket, ahelyett, hogy nyolchetente hazacibálod. Én egyetemtista koromban sem mentem haza nyolchetente, pedig azt otthon végeztem, nem itt.
Nézd meg a neten Bánk bán nagyáriáját, keress meg egy csomó verset a YT-on, és sírd ki magad. Könnyebb lesz utána a honvágy-téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!