Ezt hogyan tudnám megcsinálni?
Sziasztok!
Lenne egy elég furcsa kérdésem.
Kaptam egy elég durva beírást az ellenőrzőmbe, ami már nem az első. Valahogy el kéne tüntetni, a következőre gondoltam.
Van 7 oldal, de persze ezelőtt van még pár. 1. old: beírás 2. - 3. 4. - 5. 6. -7.
Arra gondoltam, hogy a 1-2 oldalt összeragasztom, az oldalszámokat pedig átírom, mintha csak unatkozásból történt volna.
Beválhat? Vagy adjatok más tanácsot.
Kösz.
1. Rossz voltam mondjuk így.
2. Mondjuk úgy, elég furcsa iskola, ott nem nagyon nézik a naplót, és ha nézik is, a figyelmeztetés nincs beírva oda.
Persze, hogy nem ok nélkül van. Én voltam a hibás, én voltam a rossz (persze ezt lehetne firtatni, de nem itt, meg senki aki nem volt ott, nem látja át a helyzetet).
A "nem első eset"-re nem ezt a tanévet értem, hanem a régebbi éveket is. Például tavaly nagyon sok volt, nem lettem lebaszva. Viszont most, hogy kezdem jó lenni, inkább örültek, és jó lenne, ha ez nem látna napvilágot.
Nem hinném, hogy lenne következménye utolsó válaszoló.
Nem erről van most szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!