Neked van legjobb barátod? Milyen ő? Mi érdemesíti őt arra, hogy a legjobb barátodnak nevezd?
Van és azért mert okos kreatív megmondja mindig a véleményét
ha kérdzem mert lehet vele nevetni mert elfogad a hülyeségemmel együtt
Van, nem is egy. Igazán mázlista vagyok ilyen téren. Habár mindkét legjobb barátnőm rettentően különbözik tőlem, ennél ellentétesebbek nem is lehetnénk :D De támogatjuk egymást. Na persze, ezt nem úgy kell elképzelni, hogy hármasban lófrálunk hanem én ismerem őket, ők ketten viszont annyira nem ismerik egymást, így nem is bízhatnak egymásban. Ha bármelyikük azt mondaná, hogy kidobtak otthonról, segíts nekem, azonnal indulnék, és hoznám magammal. És ez kölcsönös, tudom, hogy ők ugyanezt megtennék értem.
Imádom őket, és rettenetesen próbálok odafigyelni, hogy óvjam mindkettejükkel a kapcsolatot, hogy még mélyebb és még tartósabb legyen. Nehéz dolog, de megéri. :)
19/L
A legjobb barát az, akinek ismered minden hibáját, és azok-
kal együtt elfogadod olyannak amilyen! A jó tulajdonságait
pedig megbecsülöd és tanulsz belőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!