Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van e még esélyem? 52 éves...

Van e még esélyem? 52 éves exkamionos, bal oldalára egy sztrok miatt lebénult, totál egyedűl lévő személy élhet e még ugy mond teljes életet? Találhat e társat és barátokat?

Figyelt kérdés
Őssze zavarodtam és nem tudom,hogyan tudnám a magányomat megtőrni?Esetleg végleg megszűntetni.Amikor lehetett volna kapcsolatokat kiépíteni,akkor én a világot jártam.Ma szembesűltem a ténnyel,hogy egyedűl vagyok.Már az őnmagam likvidálása is eszembe jútott.De nem akarom feladni.Mit tegyek?Merre induljak?Van őtleted vagy tanácsod?Kérlek írd meg.Kőszönöm!

#Egyedűl élek
2012. ápr. 15. 12:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Kedves nyolcadik,látszik hogy te is egy végtelenül kedves ember vagy:)

Forduljak fel kívánságot szívmelengető,de remélem a kölyködre csap vissza.

2012. ápr. 15. 17:55
 12/16 anonim ***** válasza:
A nyolcadikkal mi volt a probléma?
2012. ápr. 15. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen találhatsz társaságot. Bármilyen társasági helyre vagy valahova elmész. Gondolom hogy vagány kamionos voltál, akkor hát menj el egy kocsmába, ha nem szeretsz piálni az nembaj, ihatsz alkoholmentes dolgokat is. Ne add fel! Haverkodj, beszélgess keresd a társaságot. 52 évesen még rengeteg dolgot tudsz csinálni. Szerintem még motorozni is tudnál. Sok sikert! :D
2012. ápr. 16. 12:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Uhh neharagudj, nemolvastam hogy a bal oldalad lebénult. Így a motorozás is kilőve.
2012. ápr. 16. 12:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem írtál butaságot.Már kamiont is tudok vezetni,de hivatalosan még nem tehetem.Egyébként bicajozni is tudok,nem hagyom el magam,csak hosszabb útra nem merek egyedül elindulni.5 kilométer bicajozást már bevállalok,hosszabbat még nem merek.
2012. ápr. 16. 12:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Már én is megtudom válaszólni a saját kérdésemet.Van még esély.Ennek az oldalnak köszönhetöen találtam meg azt a hőlgyet akinek fontos lettem és újra tudtam épiteni magam.Köszönet a válaszokért és az oldal létezésének.
2012. ápr. 17. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!