Ha választanod kellene az anyukád és a férjed között, melyiket választanád?
Ú ez érdekes kérdés. MErt az számomra egyértelmű, hogy ha mondjuk a gyermekünk születése közben baj történik, akkor gondolkodás nélkül a feleségemet mondanám, hogy mentsék meg. Ilyen helyzetben viszont...
Bár ahogy Drága Édesanyámat ismerem, ő ebben a helyzetben inkább kb elvágná a torkát, hogy én megmenthessem az asszonyt és boldog lehessek... De persze soha sem lennék már a régi egy ilyen után. Magamtól pedig végképp nem tudok dönteni...
Ha a fentebbi logikát követem (gyerekem lehet még, ha a feleségem megmenekül), akkor Édesanyámat (feleségem lehet még, Édesanyám csak egy van) De ebbe beleszólhat (ha racionálisan, így kívülről nézve gondolom végig) Anyu kora. Ha mondjuk 90 éves, akkor ez utóbbi gondolatmenet megdőlni látszik...
Nehéz lenne egy ilyen döntést meghozni, mert "innen a meleg szobából" könnyen logikázok én is. Aztán ha tényleg választani kell, akkor ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!