Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy családtag a szerelmi/sz...

Ha egy családtag a szerelmi/szexuális életemről kérdez mit mondjak?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, nem volt még soha barátom, igen tudom egy lúzer vagyok. Az unokanővérem férje (35 éves) egy nagyképű, "ki ha én nem?" pasas. Nem bírom, ha lehet kerülöm. Mindenki azt mondja hogy "benned is van hiba, ne utáld őt, családtag" Erőt vettem magamon, átmentem úgy hogy tudtam hogy otthon van, amúgy akkor szoktam ha dolgozik. Elkezdett kérdezősködni, hogy "És, van már pasid?" Mondom nincs. "Nem is volt még?" Mondom nem....(égés, pirulás, megnémulás.) "Semmi sem volt? Csók sem?" Mondom nem, és láttam rajta a döbbenetet, a lenézést, a gúnyos vigyort, erre elkezdett tippeket adni hogy miért nem keresek a neten, vagy buliban stb...
2012. ápr. 11. 11:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
Ja, és NEM vagy lúzer, azonnal hagyd abba önmagad ostorozását! Tanuld meg, a világ tele van tahókkal, akik ilyen baromságoktól érzik úgy, hogy f@sza gyerekek. Védd meg magad. Ha finoman nem megy, akkor bunkón. Aztán, ha lesz valakid, majd a részleteket követeli? Küldd el a bánatba!
2012. ápr. 11. 12:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Kérdező: a legjobb volna,ha az ilyen rokonaiddal nem tartanád a kapcsolatot azon túl, hogy :köszönöm jól vagyok....
2012. ápr. 11. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem elégé távoli rokon ahhoz ,hogy ilyeneket kérdezzen unalmában,sőt nem is vérrokon tehát mit is akar valójában?
2012. ápr. 11. 13:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem,hogy miért válaszoltál ezekre az intim kérdésekre?Semmi,de semmi köze hozzá!Én biztos,hogy kikértem volna magamnak.
2012. ápr. 11. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Fúúúúúú, de ismerős a helyzet. Nálunk amikor mi 13-14 évesek voltunk húgommal, unokabátyáink folyton arról kérdezgettek, hogy van-e már barátod, barátnőd. Kínos volt:) Nem is vagyunk olyan nagyon jóban, haveri a viszony. Ezért el is határoztuk, hogy az unokahúgainkkal mi még véletlenül sem fogjuk ezt csinálni. Velük minden családi alkalomkor rengeteget beszélgetünk, és érezzük, hogy szívesen teszik, szeretnek minket (meg mi is őket). Szóval hagyd a francba azt az embert, pár válassal fentebb az a visszaszólás nagyon frappáns:D
2012. ápr. 11. 15:13
 16/20 anonim ***** válasza:
nevetséges, de legjobb védekezés a támadás. mondd meg neki, hogy két nővel már voltál, az minek számít? kapcsolatnak? vagy mondd meg neki, hogy amint lesz valaki, ő fogja megtudni elsőnek, ha ennyire érdekli. Vagy ha ennyire kérdezgeti, mondd meg magabiztosan, hogy figyi, ez van, de ha lesz valaki, akkor sem fogom megmondani, mert nem veled fogom kitárgyalni. Oszt helló.
2012. ápr. 11. 16:19
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az a baj, hogy nincs senki aki megvédjen, az anyukám nem él...Én magamat meg nem tudom, vele szemben meg főleg nem. 5 éves korom óta ismerem, és már akkor ha hozzámszólt betojtam tőle, mindig is éreztem vele szemben egy félelmet/tartást, és ez még most is megvan. Az ő jelenlétében megnémulok. Nem merek neki visszaszólni olyat hogy mi közöd hozzá, meg én egy elég tutyimutyi vagyok, ő meg egy nagyképű, nagyszájú barom.

Amúgy a felesége (az unokanővérem) is egy elnyomott abban a házasságban, neki ott semmi szava sincs, csak egy takarítónő/szakács/szerető ha elront valamit akkor "Te idióta hogy csinálhattad ezt?" "Te se**fej" és hasonlók. És az egész családunkat semmibe veszi. Ja de visszatérve mikor faggatott engem a hülyeségeivel akkor a feleségén láttam hogy kb elszégyelli magát vagy mi, olyan leütött fejjel mosogatott közben mint akinek kellemetlen ez a helyzet, ha jól emlékszem rávágta hogy "Fiatal még, lesz majd neki valaki biztosan" és mikor kiment a férje akkor mondta nekem, hogy ne is foglalkozz vele...

Áhh de hétvégén el kell mennem hozzájuk, de semmi kedvem.

2012. ápr. 11. 21:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Miért kell?

Ha nem akarsz 22 évesen nem kell menned...

Ha piszkálnak mond meg h kényelmetlenül érzed magad, és menjenek ők ha akarnak. Vagy ne mondj semmit csak ne menj, ennyi...akkor elkerülöd

2012. ápr. 11. 22:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Sajnos ez esetben nem lehet tanácsot adni. Nem mersz visszaszólni, nincs, aki megvédjen, harmincon felül leszel, még mindig ez marad a stílus veled szemben. Gondolom, költözni sem tudsz, az egész "család" neked dirigál. Tisztelned kell mindenkit, de itt senki sem méltó a tiszteletre. A családot azért tettem idézőjelbe, mert ez nem család. A családban teljes biztonságban kellene érezned magadat. Sok jóra nem számíthatsz. El kellene menned albérletbe valami barátnőkkel, úgy megoszlanának a költségek és megtanulnád tisztelni magadat, mert rájönnél, hogy életképes vagy egyedül is. Így csak egy összetört, szorongó nő lesz belőled, akit úgy fognak használni egy életen, mint egy lábtörlőt. Érj ennél többet magadnak!
2012. ápr. 11. 23:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellett volna válaszolnod az indiszkrét kérdéseire, de most már mindegy. De ha legközelebb megint ilyeneket kérdez, közöld vele, hogy semmi köze hozzá. Lehet cifrázni is, ha nagyon bunkó -- frappáns válaszokat már mondtak többen. :)

Ami nekem igazán szemet szúrt, az az, hogy hogy beszélsz magadról. Rossz olvasni, hogy lúzernek meg hasonlóknak nevezed magad. Igazából ez az, ami a fő probléma, nem a hülye rokonod. Szerintem ezzel kellene elsősorban foglalkoznod, hogy megtanuld magad szeretni. Tudom, könnyű mondani. De hidd el, hogy ez a titka sokmindennek.

(Egyébként én 27/N vagyok, és szűz. :D Csak hogy lásd, ilyen is van.)

2012. ápr. 13. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!