Mit lehet tenni velük? A felettünk lako szomszéd mindig nagyon hangos, dübörög. Amikor csak megy a lakásban direkt oda veri a lábat a talajhoz
Szuterénben lakom, fölénk kisgyerekkel költöztek, egész nap rohangál a lakásban, úgy dübörög, mintha vadlovakat törnének be felettem, komolyan.
(+1 szuterén-szerelem: velünk szemben pinceszakasz van, úgy basszák be az ajtót, ahogy nem szégyellik, volt hogy úgy megijedtem, hgy kiesett a villa a kezemből.)
Hasonló probléma. Füldugó jó szokott lenni.
Viszont elég kimerítő a munkám, van hogy ez sem elég és igen bosszantó. Havonta kb 2*. 5en laknak. 3 generáció. Legfiatalabb kisiskolás. De hétvégén vagy esténként jön a többi családtag. Egyszer szóltam. Néni igyexik, de hát a többiek leszarják.
Én meg egyedüli nő vagyok, amúgy is a kiszolgáltatottságot élem meg az élet más területein is.
A szigetelést megfontolom. Legalább a hálószobában kipróbálom. És ha beválik körbe mindent!
Valamint a bejelentést is megfontolom. Közös képviselő sajna szintén elutasító.
Ja, korábban még kutya is volt, hangos nem volt, de póráz nélkül járatták, volt h reggel szellőztettem, nyitva hagytam a bejárati ajtót, bejött, basszus gondolhatjátok mit éreztem, mikor hirtelen szembe találtam magamat vele.
Nálunk pl. minden egyes lépésnél hallom, hogy merre jár a felső mamut szomszéd, mert van mikor majd leszakad a plafon, mert a sarkát veri a padlónak.
Gondolom családiból költözhettek ide, mert eddigi tapasztalataim alapján azok szoknak sarokkal járni akik családi házban élnek, ott nem kell figyelni az ilyenre.
Társasházan viszont meg kellene tanulni, hogy talppal kell járni.
Megoldásra sajnos nem jöttünk rá eddig, próbáltam beszélni vele, de szerintem nem értette meg, hogy mit akarok, másodszorra mikor vasárnap éjjel negyed kettőkör mentem fel, hogy hagyják már abba, akkor ajtónyitásra sem méltatott, csak annyi hallatszott az ajtó túloldaláról, hogy k*rva any*d.
Úgyhogy a szociális és intelligencia szintet belőttem, viszont megoldást nem találtam.
A kopogás nem segít, mert szerintem fogalma sincs róla, hogy miért kopogunk, sőt néha vissza is kopog.
A szigetelésen gondolkodunk, viszont ott is az a gond, hogy ez nem léghang, hanem a szerkezet adja tovább a dübörgő hangot.
Van amikor egész nap ordít vagy csak ez a normális hangneme nem tudom, de azon mondjuk segítene a szigetlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!