Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni velük? A...

Mit lehet tenni velük? A felettünk lako szomszéd mindig nagyon hangos, dübörög. Amikor csak megy a lakásban direkt oda veri a lábat a talajhoz

Figyelt kérdés
nem lehet töllük aludni,rendszeresen este 19 orakor,kezdik,van hogy 23 orakor,és mindig 1-2 orakor direkt dübörög,majd leszakad a plafon,gyermekemet is mindig felriasztja.voltak már rendörök is ,de nem tudnak mit tenni,hiaba szolunk hozzájuk kedvesen hogy kicsit halkabban,mert a gyerek alszik,szo szerint szarnak rá.és meg utana hangsabbn csináljak,mintha az ágyat direkt emelgetnék hogy ütödjön hangosan.a férjem azt mondja hogy hiába is probálnák megint bármit,utána már a kocsinkat fogják tönkretenni.
2009. jún. 18. 10:44
1 2
 11/20 senior24 ***** válasza:
86%
Az ilyen görényekkel nem szabad szorakozni! Azon nyomban feljelenteni kell oket!Már csak azert is mert egyre szemtelenebbek lesznek es egyre pofatlanok!!Rengeteg ilyen eset vegzodott pénzbirsaggal es előállitassal!!Egyébkent meg erdekes h nekem sohasem jutna eszembe megkeseriteni a szomszedom elete!Akkor ezek az alacsony ertekrendu emberszabasuak miert teszik?Miert esik nekik jol?
2014. jún. 12. 20:04
 12/20 anonim válasza:
100%
Látom, hogy a kérdés már jó régi, de érdekelne, hogy valakinek sikerült-e csinálni valamit az ilyen hülye szomszédjával. Felettünk is minden szombat és vasárnap hajnalig buliznak, ordítanak, piálva hangosan hallgatják a zenét és dübögnek. Mi egy frekventáltabb környéken lakunk szintén panelban, de ezek valami bűnözők lehetnek a hangjukból ítélve és nem akarom, hogy nekünk legyen valami bajunk, ha szólunk a rendőröknek.
2017. jan. 28. 22:53
 13/20 anonim válasza:
84%
Én is hasonló cipőben járok, most költöztek ide fölénk, a lakást csak béreljük, nagyon jó itt nekünk és a ár is jó, viszont emiatt valószínűleg költözünk
2017. nov. 15. 19:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szuterénben lakom, fölénk kisgyerekkel költöztek, egész nap rohangál a lakásban, úgy dübörög, mintha vadlovakat törnének be felettem, komolyan.

(+1 szuterén-szerelem: velünk szemben pinceszakasz van, úgy basszák be az ajtót, ahogy nem szégyellik, volt hogy úgy megijedtem, hgy kiesett a villa a kezemből.)

2017. dec. 15. 08:50
 15/20 Vikuci79 ***** válasza:
100%

Hasonló probléma. Füldugó jó szokott lenni.

Viszont elég kimerítő a munkám, van hogy ez sem elég és igen bosszantó. Havonta kb 2*. 5en laknak. 3 generáció. Legfiatalabb kisiskolás. De hétvégén vagy esténként jön a többi családtag. Egyszer szóltam. Néni igyexik, de hát a többiek leszarják.

Én meg egyedüli nő vagyok, amúgy is a kiszolgáltatottságot élem meg az élet más területein is.

A szigetelést megfontolom. Legalább a hálószobában kipróbálom. És ha beválik körbe mindent!

Valamint a bejelentést is megfontolom. Közös képviselő sajna szintén elutasító.

Ja, korábban még kutya is volt, hangos nem volt, de póráz nélkül járatták, volt h reggel szellőztettem, nyitva hagytam a bejárati ajtót, bejött, basszus gondolhatjátok mit éreztem, mikor hirtelen szembe találtam magamat vele.

2018. aug. 19. 12:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az agyamra mennek az ilyen igénytelen idióták. Nemrég "menekültem el" panelból, ott egy örökké zajongó cigány család barmolta szét napi rendszerességgel a nyugalmamat. Most téglában lakom, úri környéken, de itt sincs száz százalékos nyugalma az embernek. Mellettem egy jól szituált, harmincas pár, de úgy trappolnak a lakásban, úgy verik a lábukat, mint valami elefántcsorda. Morgok is miattuk nem keveset. Persze ezzel semmit nem érek, de legalább kiadom magamból. Mindennap van náluk valami dübörgés. Ha zenét hallgatok, még akkor is szoktam hallani. Meg kéne nekik mondani, hogy üljetek már le a seggetekre, vagy ha már mindenképp kilométerhiányotok van, legalább ne verjétek a lábatokat meg ne tologassátok a bútorokat... Őrület, hogy mennyi zajláda van mindenütt.
2020. okt. 25. 14:27
 17/20 Avan válasza:
41%
Valami olyasmi lehet, hogy a 4 éves gyereked miatt Ők is ki vannak készülve, csak Neked nem tűnik fel. Ez is lehet egy ok, hogy emiatt büntetnek.
2021. febr. 15. 22:54
 18/20 anonim válasza:
100%

Nálunk pl. minden egyes lépésnél hallom, hogy merre jár a felső mamut szomszéd, mert van mikor majd leszakad a plafon, mert a sarkát veri a padlónak.

Gondolom családiból költözhettek ide, mert eddigi tapasztalataim alapján azok szoknak sarokkal járni akik családi házban élnek, ott nem kell figyelni az ilyenre.

Társasházan viszont meg kellene tanulni, hogy talppal kell járni.

Megoldásra sajnos nem jöttünk rá eddig, próbáltam beszélni vele, de szerintem nem értette meg, hogy mit akarok, másodszorra mikor vasárnap éjjel negyed kettőkör mentem fel, hogy hagyják már abba, akkor ajtónyitásra sem méltatott, csak annyi hallatszott az ajtó túloldaláról, hogy k*rva any*d.

Úgyhogy a szociális és intelligencia szintet belőttem, viszont megoldást nem találtam.

A kopogás nem segít, mert szerintem fogalma sincs róla, hogy miért kopogunk, sőt néha vissza is kopog.

A szigetelésen gondolkodunk, viszont ott is az a gond, hogy ez nem léghang, hanem a szerkezet adja tovább a dübörgő hangot.

Van amikor egész nap ordít vagy csak ez a normális hangneme nem tudom, de azon mondjuk segítene a szigetlés.

2021. júl. 18. 20:00
 19/20 anonim válasza:
Sajnos nálunk is van egy szomszéd aki ráadásul hivatalosan nem is itt lakik, csak lopja a napot a barátjánál. Folyamatosan dübörögve járkál, a fürdőszoba mellett hallani a legjobban és sokszor olyan mintha szándékosan csinálná. Nem merek szólni nekik, mert a csaj állítólag boszorkány dolgokkal foglalkozik és félek, hogy még valami átkot szór rám.
2021. aug. 26. 00:16
 20/20 anonim ***** válasza:
A felettem lakók este 10 után kezdenek el élni. Ilyenkor jön a porszívó , bútortologatás, aztán a hangos zene. Rájuk hívtam a rendőröket, és még nekik áll feljebb, hogy nem tudták,hogy hangos. Nem hát, az egész lakás discozik miattuk állandóan. Úgy döntöttem ,hogy ezentúl mindig rájuk hívom a jardot.
2024. jan. 2. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!