Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megalázó...

Szerintetek ez megalázó helyzetben hozott engem és könyörgésnek tűnt a dolog?

Figyelt kérdés

Igen megint én vagyok a virágküldős vissza hóditó..

Szóval igen küldtem egy virágot az ex bartánőmnek 5 hét után,amivel semmi hátsó szándékom nem volt feléje és nem megvásárolni szerettem volna vele,csupán egy gesztus volt tőle,attól tartok hogy ő ezt egy erő teljes nyomulásnak vette,és ugy mint írtam egy nem túl kedves levelet írt nekem vissza,ami tele volt hazugságokkal..a kérdésem az lenne hogy szerintetek ezzel megalázó és könyörgős helyzetbe tüntetett fel engem vagy úgy még is vajon mire vélhette ezt a virágot ha ilyen módon reagált rá?

2012. ápr. 8. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok:

Igen te megtettél utolsó esélyként mindent, legyen tiszta a lelkiismereted.

Elhiszem, hogy szereted. De ha Ő nem, akkor nem éri meg magad aláztatni.

Ha szeret, akkor tudja hogy ezek jelek amik arra utalnak te is szereted még.

Jegeld most ezt addig amíg Ő nem jelentkezik, ha nem jeletkezik keress mást

Ennek vége akkor

2012. ápr. 8. 15:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia,igen,szerintem is azt gondolta,hogy újra szeretnéd kezdeni a kapcsolatot.Amúgy nincs ezzel semmi baj,nem aláztad meg magad,egy kapcsolatban nem ez a megalázkodás.Te próbálkoztál,hiszen kedveled őt,fontos neked,ezt fejezted ki,ebben semmi megalázó nincs.Kaptál rá egy választ.Ha nem próbáltad volna meg,akkor állandóan foglalkoztatna a gondolat.Így legalább tovább tudsz lépni.
2012. ápr. 8. 16:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlbonyolítod. Rágörcsölsz az egészre ez kiérződik az egész írásodból. Lazíts kicsit ha úgy kell lenni akkor úgy is összejöttök még ha meg nem akkor meg is feszülhetsz. Szép gesztus volt hogy küldtél virágot bár nem tudom miért mentetek szét és miért írt olyanokat vissza. Lehet ő már kezdi lezárni a dolgot és nem akarja hogy visszahúzd a régi állapotba de azt hogy miként értelmezte a virágot azt csak is ő tudhatja, mi nem.
2012. ápr. 8. 16:12
 14/14 anonim ***** válasza:

elvesztetted, engedd el. mondj le róla, nem akar téged.

keresgélj másfelé

2012. szept. 20. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!