Külföldön egy McDonalds-ban dolgozni. Ez akkora nagy dolog?
Figyelt kérdés
Az unokahúgommal tegnap találkoztam. 1 éve költözött ki a pasijával Amerikába, egy falu szintű kisvárosba délre. Itthon érettségije volt, meg irodai szakmája, de a jobb élet reményében kimentek Amerikába, de ott egy McDonalds-ban dolgoznak mind a ketten. Jól keres amúgy, habár az a vidéki élet nem nagyon tetszik neki. De ezért érdemes kimenni?2012. ápr. 8. 09:57
11/14 anonim válasza:
Vagyis hogy tudjon jelentkezni zöldkártya lottóra.Ha házasok vagy élettársak akkor dupla eséllyel indulnak.
12/14 anonim válasza:
Irigy vagy kérdező ez a nqgy helyzet szeretnél te is amerikaban élni. Amugy ott a mekiben elég jól keresnek. MagAr pénzbe kb 450 ezer
13/14 anonim válasza:
Nem a mekiben dolgozni nagy dolog.Külföldön élni ,egy gazdag országban nagy dolog.Nekik lett munkájuk , el tudtak indulni , szép lassan beilleszkednek.Az amerikai Mekikben nem keresnek rosszul.
14/14 anonim válasza:
Akinek nincs protekciója,az külföldön sem kezd vezető pozicióban.naív aki azt gondolja,kint nem kell megdolgozni a pénzért,dehogynem,csak ott meg is becsülik a munkádat.gazdag nem leszel de legalább van munkád ,és nem éhbérért dolgozol.Itthon mennyit keresel a mekiben,80ezer forintot? Bár főleg diákokat foglalkoztatnak,igy még kevesebbet.Most őszintén,ez mire elég?egy albérletet sem tudsz fenntartani.(és ez csak rosszabb lesz)
Én mondjuk ha kimennék inkább azér tmennék,hogy világot lássak,ezért nekem pl megfelelne a meki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!