Neked ez hogy esett volna? Jelenthet valamit? Vagy kár ezzel foglalkoznom?
Párommal 2 éve vagyunk együtt. Egy beszélgetés során szóba jött az ex téma. Nem nagyon beszélt az exéről nekem. Annyit tudok, hogy 5 évig voltak együtt, szerelmes volt, és inkább szex központú volt az egész kapcsolat. Azt mondta akkor még fiatal volt és mindent ki akart próbálni erre tökéletes volt az akkori barátnője. (Szexkapcsolatból lett kapcsolat) Aztán elmúltak az érzései, elmúlt a szerelem és párom szakított. De nagyon megviselte a szakítás.
Beszélgetésünk során kérdeztem, hogy tudja-e mi van az exével, tud-e róla bármit. Azt válaszolta, hogy nem. És elmondta, hogy direkt kerüli azokat a helyeket, ahol a nő megfordulhat. Nem szeretne vele találkozni. Ezen nagyon meglepődtem, ugyanis ha én összefutnék az exemmel, az hidegen hagyna. Semmit nem kavarna fel benne. (Pedig ő szakított velem)
Kérdeztem, hogy miért akarja elkerülni, felkavarodnának benne az érzések? Erre azt válaszolta, hogy lehet!
Teljesen kibuktam, de nem akartam mutatni neki. Örültem, hogy őszinte volt, de rosszul is esett amit mondott.
Szerintetek miért mondhatta ezt? Mit érezhet exével kapcsolatba?
Hozzáteszem, elmondása szerint ők soha nem veszekedtek, mi állandóan vitázunk, civódunk. Mindketten nehéz esetek vagyunk. Azt is mondta, azzal a nővel nem voltak tervei, úgy gondoltam majd alakul a kapcsolat, és ahogy lesz úgy lesz. Nálam teljesen más. Azt mondja velem tervei vannak és én vagyok az a nő, akire várt. És ha esetleg szétmennénk neki soha többet nem kell senki.
Mit gondoltok?
Mit gondoljunk? :)
Nekem is van olyan exem, akit anno nagyon szerettem, de aztán rájöttem hogy egy egocentrikus barom.
Gyakorlatilag többet volt a tükör előtt, mint én egy hét alatt :D Sose jutott eszébe a kapcsolat alatt az én érdekeimet is nézni.
5 éve nem találkoztunk, aztán bejelölt facebookon, és elregélte hogy felesége van meg gyereke.
Nem érzek iránta semmit, mit éreznék? Jegyben járok, szerelmes vagyok, mégis valami irigységfélét éreztem.
Gondolom, mert ő előbb egyenesbe jött :)
Igenis, fel tud kavaródni az ember úgy is, hogy nincs semmi a dologban.
Kár ezen rágódnod, meg féltékenykedned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!