Kinek járna a pénz?
Na a következő helyzet van!
Meghalt a nagymamám, és a testvéreknek muszáj összepótolni azaz nálunk az 5 tesóból csak 4+1 unoka járult hozzá a temetkezéshez!
Hisz az 5. testvér mamámmal lakott és neki és papámnak úgy egyezkedtek meg hogy nem kell fizetni!
Na de a tanács valamennyit visszafizet, és mivel a család nem gazdag ezért lehet hogy szét kellene osztani a pénzt, vagy pedig a papámat illeti???
Nem igazán értem a kérdést.
ki lakott kivel,milyen pénz????
A temetkezési pénz!!
Tudom hogy köteleségünk eltemetni szegény nagymamámat de mivel mi is szinte kódultunk 70ezret mint a többiek és hogy papám (holnap lesz a temetés) már ma volt a városházán a pénzért mert hogy neki szüksége van rá, ráadásul azért hogy legyen mit elinnia
Ők mindenből kimaradtak!!!
A nagybátyám mondta hogy ő is hadd fizessen bele 30ezret, erre nagyapám úgy tett majd katójányom elintézi!Ráadásul mi kölcsönkértük a pénzt.
dehogy döbben ő rá valamire is!!!Hogy mama meghalt nagyot csalódtam benne, hisz kimutatja a zsivány rámenős énjét!!
Soha nem adtak senkinek még 3tojást sem...
Na meg papa olyan ha otthon vannak nevetgél vagy flegmázik persze csak anyukámmal tud flegmázni aki a legtöbbet segített mamának, de ha bezzeg az utcára kimegy akkor meg sajnáltatja magát!!Ma lesz a temetés de már tudom olyan lesz mint a kiskakas kihuzza magát, mert hát mit hisz a nép hogy ő temette el....közben meg na mindegy nem is ezen vana hangsúly hanem azon hogy a visszajáró pénzt már elköltötte eszében sem jutott hogy azt a családot illeti meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!