Idegállapotom már határtalan. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nha szval. Barátommal együtt élünk több mint egy éve a szüleivel. Sajnos erre kényszerültem családi okokból. De nem bántam mert együtt lehettünk bármikor. :) Eleinte semmi probléma nem volt, nagyon jól éreztem magam. Szüleivel is jól kijöttem, aranyosak voltak nagyon. És nagyon is hálás voltam nekik h befogadtak. Csak idővel anyós jelöltem megmutatta valódi arcát. Kiderült h iszik elég keményen és olyankor mindenkivel balhézik. Eleinte velem semmi vita nem volt. De később rámszállt és mostanra megkeseríti az életem. Ha van benne alkohol akkor beszólogat hülyeségeket (persze sokszor csak akkor mikor após jelöltem és a párom dolgozik). Elmegy a szoba ajtónk előtt és magába morog vagy a tudtomra adja h én egy sz'mét állat vagyok meg retkes r'banc meg takarodjak innen.. Mikor kérdőre vonom szerinte én halucinálok és mindenki előtt játsza az agyát h ő egy tündér és én vagyok a rossz. Még a családtagoknak is elhord mindennek, sokszor hallom másik szobából mit beszél telefonon. Kihangsúlyozom h soha nem bántottam! Barátomat mikor felidegesíti megy a balhé és ő is tiszta idegbeteg olyankor. Félek h rámegy a kapcsolatunk. Főleg h lehet gyerekes dolognak hangzik de eljutottam arra a pontra h pl. Úgy megyek el még wcre is h megkérem a barátomat h figyelje anyját ha jönne mert ő megtud védeni ha balhézna anyja. Szinte remegek ha egyedül kell maradnom anyjával.. :S Barátom is tudja h mi a helyzet meg sokszor persze hallja is a beszólogatásokat és leállítja anyját de nem tudunk mit tenni. Elakarunk költözni de még nem tudjuk megvalósítani. Nemrég úgy összebalhéztam anyós jelölttel h elmondtam neki az összes sérelmem amit magamban gyűjtöttem mert akkor is felidegesített h csak úgy bejött kib'szta a szoba ajtót és üvölte elkezdte mondani h r'hadt k'rva vok... Ment a műsírás részéről aztán 2 hete kerüljük egymást. De azóta is kapom az ilyeneket amiből már barátomnak is elege van! Szerintetek mit csináljak? Nagyon elegem van már ebből h folyamatosan bánt.. És nekem kell alkalmazkodni mert ő házuk én ezt megértem de ez ne azt jelentse h folyamatosan bánt én meg magyarul fogjam be. :S Még tartozásukat is segítettem kifizetni stb. Idegileg padlón vagyok! Már csomószor beszéltünk vele de értelmetlen volt. Mit tegyek? Ti mit csinálnátok? :/ (19/L)2012. ápr. 4. 19:23
2/13 anonim válasza:
Költözettek albérletbe barátoddal. Keress valami diák munkát, vagy bármit.
3/13 anonim válasza:
Költözzetek a te szüleidhez,vagy mindketten dolgozzatok és akkor el tudtok menni albérletbe. Ez másképp nem fog javulni!
4/13 anonim válasza:
Egy alkoholistával hiába próbálsz meg megbeszélni bármit.
5/13 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen azon vagyok h elköltözzünk. Most májusban fogom megszerezni remélhetőleg érettségit úgy h suliba nem járok mert kihagytam egy évet. Utána szeretnék munkát és sürgősen lépni vmit. De addig nem tudom h fogom elviselni ezt a feszültséget ami itt van. Örökké valóságnak tűnik! Egyébként mikor józan volt akkor is beszéltünk vele és abba is hagyta 1 hétig aztán megint csalódnunk kellett.. Nem beszélve h barátomnak is mekkora fájdalmat okoz.. Én meg már agybajt kapok!
2012. ápr. 4. 19:50
6/13 anonim válasza:
Azelején még azt gondoltam, hogy készíts felvételt telefonnal, de ezek szerint nem kell bizonygatnod, tudják, hogy milyen.
Sajnos te vagy a vendég, befogadott, ő meg a tulaj - nem tudsz mit csinálni. Csak az elköltözés. Vagy a tűrés, csak akkor otthon lenni, mikor a barátod is - ha keresztülvihető.
Alkoholista, és műveletlen ember nem nevelhető, és mindenre képes. Ez már nem az az eset, hogy próbálj a kedvében járni.
7/13 anonim válasza:
Nem lehet szeparálni a lakrészeteket? Külön bejárat, külön konyha/fülke?
8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. :/ Pedig jobb lenne! Sokszor van olyan h após jelöltem hetente kap fizetést pénteken max. 35 ezret és hétfőre már semmi és onnantól nekünk kell vásárolni, főzni mert éhen halnánk + még minden hónapban mi fizetjük a 30 ezres villanyszámlát..
2012. ápr. 4. 20:01
9/13 anonim válasza:
Hát ha összeadjuk a kaját, meg a villanyszámlát, ennyiért már kapnátok egy szolid albérletet - családi ház kis udvari lakrészét. Akár egyedülálló idős ember ne legyen éjszaka egyedül. Nálunk fiatal párok így élnek a szomszéd néninél, csak a rezsit kell fizetni. Rá fog menni a párkapcsolatod erre a helyzetre.
10/13 A kérdező kommentje:
Hát igen..és még nyugodt életünk is lenne. Azt meg nem akarom h a kapcsolatom tönkre menjen ez miatt. Ketté választom a dolgot és barátommal jól megvunk és tudom h ha nyugodt környezetben leszünk még jobban meglennénk. Akkor nem lennénk feszültek se..
2012. ápr. 4. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!