Megérdemeltük ezt a büntetést? Nem tul szigoru, kegyetlen? Ezért a viccé?
Ez nem vaskalap kérdése, étellel nem játszunk, ahogy mások is írják. És ha nem lett volna otthon se több krumpli, se pénz, se nyitva lévő bolt akkor mit esztek? Semmit, akkor meg sírtál volna hogy nem bírsz aludni az éhségtől.
Mondjuk én azért is kaptam volna rendesen ha öregjánynak hívtam volna a nagyanyámat.
Anyuka kiírta, hogyan lehet ehetővé tenni a rettenetesen elsózott krumplipürét. Ugyanazok a helyesírási hibák, mint ebben a kérdésben. Ezt a kérdést is az anyuka tette fel. Másolok egy részletet:
A kérdező kommentje:
Amig itt vaciláltam meg ették a hust kenyérel:)
Krumplit meg ki teszem a malacoknak jó sok vizbe.
Köszönöm h segitetetek volna!
Délután az anya megkérdezte a krumplipürés kérdést...
Most vagy ő szórakozik és direkt ír így,vagy valaki más próbál humorosnak tűnni az ő történetével...Hát,szerintem ez az írásmód és stílus egyáltalán nem humoros,inkább szánalmas...
Nem, nem kegyetlen. Édesanyád meglehetősen liberális nevelést ad neked, amiért igen hálás lehetnél.
Ha én ezt tettem volna - amit eszembe sincsen - apám szíjat hasított volna a hátamból és dagadtra ver.
Legközelebb "viccből" talán flóraszeptet teszel a kajába?
Az ilyen viccek gyártása helyett ajánlom szíves figyelmedbe az OLVASÁST, az többet ér, mint az ilyesfajta alattomos szemétkedés, viccnek beállítva.
A vicc az, ami felszabadít, amin mindneki nevet, amitől jó kedve lesz az embernek és kivirul. A viccként előadott agresszió pedig (amit te műveltél a tesóval) bánt, sért, fájdalmat okoz. Mondd, jó érzés fájdalmnat okozni valakinek?
Sok megkeseredett,hülye ember.Pf.
Amúgy szerintem ez nem nagy büntetés,van ennél sokkal nagyobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!