Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A rokonok kb lenéznek azért...

A rokonok kb lenéznek azért mert nem tudok táncolni. Milyen dolog ez?

Figyelt kérdés
Voltam egy esküvőn, és ma amikor megmutattam a videót, megszólt a nagyim hogy "Jaj de ügyetlenül táncolsz". De életemben most voltam a 2. esküvőn, és a legutóbbin 8 éves voltam. Látom én is hogy ügyetlen vagyok, pedig gyakoroltam itthon, de az más volt. Meg nem ismertem a mulatós dalokat, és erre is megszóltak hogy "Te nem is vagy családtag ha nem ismersz ilyen dalokat, én már ennyi idősen ezt meg azt tudtam". Az unokahúgomék kb minden hónapban járnak lagzikba, ő meg profi volt és ajnározták hogy "Büszkék vagyunk rád". Józan voltam mondjuk és sokszor befeszültem kicsit, ő meg csutka részeg volt, és úgy ugrált mint egy...
2012. ápr. 1. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az 5-ös és a 10-es válaszoló vagyok. Kérdező, mi sorstársak vagyunk :D Legalább nem érzem azt hogy csak nekem nem megy ez.. Én még olyan lagziban nem voltam ahol a menyasszony nem nagyon tudott táncolni. A 6-os válasz nagyon tetszett:D Te aztán elszórakoztattad a násznépet :D
2012. ápr. 1. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Ó, na nehogy már valahol számítson az, h ki milyen mulatós számokat ismer meg h tud-e rá táncolni! Nagyid még azt hiszi, az 50-es években vagyunk, ahol a rossz táncosok, csúnya lányok petrezselymet árulnak a bálban, és akit senki nem kér fel, az nem megy férjhez! Rá férne egy felvilágosítás, h ma már ez egyáltalán nem számít!
2012. ápr. 1. 21:53
 13/15 A kérdező kommentje:

Amúgy tényleg azt hiszi hogy akit nem kérnek fel az nem fog férjhez menni :D

Mikor mentem akkor felkészített hogy "Ha felkérnek táncolni..." de aztán meg senki sem kért fel táncolni :D kivéve az a pasas. Meg egy tök részeg pasi akart de úgy csináltam mint aki nem veszi észre. De aztán már mindegy volt neki hogy kivel táncol, mert a videón is rajta van hogy 1 órakor már a székkel táncol -_-" De a nagyim teljesen kiakadt hogy nem kértek fel táncolni, kb arra készült hogy majd ott megtalálom a férjemet...Na azért hozzáteszem hogy a pár 37 és 42 évesek voltak, tehát a 35 év feletti korosztály volt ott nagy részben, akiknek feleségük volt vagy éppen kisbabájuk/gyerekük.

2012. ápr. 1. 22:12
 14/15 A kérdező kommentje:

Egyedül akkor éreztem magam egy kicsit ügyesebbnek mikor a koszorúslány ruha volt rajtam. Abroncsos volt, és nem látszódott hogy hogyan lépek :) Akkor kicsit bátrabb voltam. De mikor elkezdtek nótázni, azt sem tudtam mi van....

De, itt a menyasszony sem volt jó tényleg. Ő is világéletében csak ült a lagzikban, meg esetleg felrángatták táncolni, szóval ő sem nagy táncos.

2012. ápr. 1. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok vele, h ha nagy esküvőt szerveznék (nem fogok), biztos nem vinnék ilyen nótákat, mulatós zenéket, mert nem szeretem, meg a fiatalok se nagyon, nem is ismerik, táncolni se mindenki tud rá. Én ismert slágereket játszó zenészeket választanék.
2012. ápr. 2. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!