A rokonok kb lenéznek azért mert nem tudok táncolni. Milyen dolog ez?
Amúgy tényleg azt hiszi hogy akit nem kérnek fel az nem fog férjhez menni :D
Mikor mentem akkor felkészített hogy "Ha felkérnek táncolni..." de aztán meg senki sem kért fel táncolni :D kivéve az a pasas. Meg egy tök részeg pasi akart de úgy csináltam mint aki nem veszi észre. De aztán már mindegy volt neki hogy kivel táncol, mert a videón is rajta van hogy 1 órakor már a székkel táncol -_-" De a nagyim teljesen kiakadt hogy nem kértek fel táncolni, kb arra készült hogy majd ott megtalálom a férjemet...Na azért hozzáteszem hogy a pár 37 és 42 évesek voltak, tehát a 35 év feletti korosztály volt ott nagy részben, akiknek feleségük volt vagy éppen kisbabájuk/gyerekük.
Egyedül akkor éreztem magam egy kicsit ügyesebbnek mikor a koszorúslány ruha volt rajtam. Abroncsos volt, és nem látszódott hogy hogyan lépek :) Akkor kicsit bátrabb voltam. De mikor elkezdtek nótázni, azt sem tudtam mi van....
De, itt a menyasszony sem volt jó tényleg. Ő is világéletében csak ült a lagzikban, meg esetleg felrángatták táncolni, szóval ő sem nagy táncos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!