Sziven ütne miután már van férjetek hogy egy exetek megnósült gyereke lesz? Egy olyan ex aki abortuszra kényszerített és azt mondta nem ismer el se téged se a gyereket
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 18:42
11/18 anonim válasza:
Szerintem meg ahogy egy nő eldönti kitől akar gyereket,egy pasi is ,ki legyen a gyereke anyja.Nem ütne szíven,nem foglalkoznék vele.Ha azt mondta egyikötöket sem ismer el,akkor ott csak egy oldalú érzelem volt.Részedről.Fiatal vagy,majd lesz olyantól aki tőled akar és Te is tőle,ez igy van jól.
12/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta ő sose akar gyereket.útálja a gyerekeket stb.most meg.engem akkor is bánt.
2012. ápr. 1. 19:08
13/18 anonim válasza:
Lehet akkor nem akart, de már megvénült és lehet rájött, hogy mégis akar. Fogd fel ilyen módon, ne legyél ideges.
14/18 anonim válasza:
ez a pasi szart se ér, már bocs. még egyszer ne kövesd el a hibát, hogy teljesen függsz anyagilag egy férfitól.
15/18 anonim válasza:
Lehet, hogy direkt azért mondta, hogy ne is jusson eszedbe teherbe esni.
Elképzelhető, hogy nem volt igaz, csak azért mondta, mert tőled nem akart. Nem kell mindent elhinni olyasvalakinek, aki nem jegyzett el.
16/18 anonim válasza:
Nem inkább az bánt, hogy úgy érzed joga lett volna élni annak a kis magzatnak?
17/18 A kérdező kommentje:
Utólsó jól megfogalmaztad az bánt! A mai napig sírok ha a kezembe akad a zárójelentés vagy ha ilyen dologról hallok vagy ha meglátok egy babát elszorul a torkom. És azóta már mással vagyok és a sors fintora nem jön össze. Szörnyü érzés .
2012. ápr. 2. 09:07
18/18 anonim válasza:
Ne aggódj. Lehet stresszes vagy, azért. Mióta próbálkoztok?
Ez az érzés is elmúlik majd, lassan tudom, de én már hónapok óta agyalok ilyenen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!