Mit csináljak? Nagyon rossz ez így!
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy mégcsak 12 éves vagyok máris úgy érzem,hogy tönkre tett az internet:/ szüleimmel folyton bunkó módon viselkedek pedig mindent megvesznek amit csak akarok,és mindent megtesznek,hogy nekem jó legyen.
Úgy érzem,hogy én már nem én vagyok..én egy jó kedvű mosolygós lány voltam most pedig folyton sírok, és sírok:"(
2012. ápr. 1. 14:07
1/13 anonim válasza:
...és miért az internetre fogod?
2/13 anonim válasza:
szerintem semmi köze az internethez ! de igazából, alig mondtál valamit ami alapján bárki is normális választ adhatna neked..
3/13 A kérdező kommentje:
1. Valaszolo: mert amikor ki lett kapcsolva akkor máris jobb lett minden! 2.erre nem tudok mit mondani.. Énse tudom mi a bajom..
2012. ápr. 1. 14:24
4/13 anonim válasza:
Miért az internetre fogod?
Szerintem inkább azért van mert kamaszodsz.
5/13 anonim válasza:
kamaszodsz,ez teljesen normális.Próbáld elmondani a szüleidnek,hogy nagyon szereted őket,segíts nekik amiben csak tudsz,tanulj és kicsit kevesebbet gépezz ,ha úgy érzed ,hogy túl sokat ülsz az internet előtt
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!:) de a sok sirás mitől lehet?:'(
2012. ápr. 1. 14:35
7/13 anonim válasza:
Próbálj meg sok vitamint enni. El fog múlni a sírás.
8/13 A kérdező kommentje:
Megpróbálom köszönöm !! :)
2012. ápr. 1. 15:05
9/13 A kérdező kommentje:
de az a baj,hogy nem merek anyával beszélni.. de szerintem az már baj ha öngyilkosságon gondolkozok:'(
2012. ápr. 1. 15:21
10/13 anonim válasza:
12 éves vagy... túlreagálsz helyzeteket, amit teljesen normális... na de hogy öngyilkosság??? ne.. sok ember összetenné a két kezét, ha csak ennyi gondja lenne, mint neked. menj oda szépen anyukádhoz, öleld meg és sírd el neki a bánatodat. hidd el, hogy meg fog hallgatni és segít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!