Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a vőlegény a barátja...

Ha a vőlegény a barátja születésnapját választja a menyasszonya helyett?

Figyelt kérdés

A párom külfőldön dolgozik. Hétvégente szoktunk chatelni, meg voltunk beszélve a mai napra is, hogy 4kor feljön netre. Azt mondta akkor,hogy egy óra és jön. 8kor hivtam szintén egy órát mondott. 10 perce hivtam és azt mondta ma már nem jön, mert kártyáznak. Totál ki vagyok idegileg. Harmonikus kapcsolatban élünk, 4 év alatt mindössze 3szor ha veszekedtünk. De amióta külföldön dolgozik megváltozott.

Ti hogy reagálnátok egy ilyen helyzetre?

2012. márc. 31. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Ha el akarod marni magad mellől, jó úton haladsz. Most komolyan az a legnagyobb problémád, hogy egy chat helyett a barát szülinapját ünnepelte?
2012. ápr. 1. 08:34
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
ezen problémázni úristen... ezzel csak elmarod magad mellől.
2012. ápr. 1. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem azzal van a gond, hogy a barátja születésnapját választotta, hanem azzal a módszerrel, amivel ezt a tudtodra hozta.

Ha valakinek számít a másik ember, akkor nem szívtaja. Nem játszik az idejével, nem pitizteti, nem játszmáziik és nem nyalatja a s..ét. Mert a párod azt teszi. Így egy nevetlen kisgyerek viselkedik.

Ha valami meg van beszélve időre, és nem tudok ott lenni, akkor az a normális elintézi mód, hogy rácsörgök az illetőre és megmondom, hogy bocs, kések, vagy bocs, de nem érek rá. Megmagyarázhatom, hogy mi történt, de még az sem szükséges.

Én először leülnék vele megbeszélni, hogy mi a helyzet, szépen kérdőre vonnám a viselkedése miatt és ha legközelebb is ugyanezt teszi, kirúgnám az életemből és keresnék egy megbízható pasit.

Nem arról van szó, hogy ne legyenek barátai, ne mehessen el kártyázni vagy haverozni, hhanem arról, hogy mennyire becsüli a másik embert, és mennyire megbízható.

Azon pedig magad gondolkodj el, hogy vajon a harmonikus kapcsolat azért volt-e az, mert te mindenben alárendelted magad az akaratának, csak hogy pasid legyen?

2012. ápr. 1. 11:12
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Jó hogy még a kérdező a hibás... Nem tudom miért természetes dolog, hogy a kérdező üljön otthon a számítógép előtt, és egész délután azt várja, hogy mikor jön fel a kedves vőlegénye. Gondolom neki is lett volna más jobb dolga is, mint hogy rá várjon. Én is kiakadnék. Megmondhatta volna előre, hogy nem megy fel, és majd holnap beszélnek, mert szülinap van, nem pedig elvárni, hogy rá várjon.
2012. ápr. 1. 11:16
 15/16 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem pedig a pasas a hunyó, mert megvolt előre beszélve a csetelés...ha mondjuk megvan beszélve 4-re és 3.30kor szól, hogy bocsi drágám most nem tudok jönni, vagy csak később mert ez és ez közbejött akkor a kérdező sem akadt volna ki. Ez tiszteletlenség volt.

DE nem kell besértődni sem, viszont közöld vele, hogy ezt nem fogadod el a jövőben.

Ennyi.

(Legyen egy kis önbizalmad, nem kell minden apró vitát kiterjeszteni a neten)

23N

2012. ápr. 1. 11:32
 16/16 A kérdező kommentje:

Az utolsó kommentelőknek köszönöm, hogy velem értenek együtt. Én nem azon akadtam ki, hogy születésnapozik, hogy a haverokkal van, hanem azon, hogy szólhatott volna időben, hogy nem jön chatre és akkor tudtam volna egész délután és este másat csinálni, mint azt várni, hogy mikor jön netre. Már megbeszéltük a dolgokat, de ha haza jön külföldről akkor személyesen is megfogjuk.

A nőcis dolgot meg elvetném...én tudom, hogy miért.

2012. ápr. 5. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!