Mit szolnatok hozza, ha 19 eves lanyotok kozolne, hogy a Husveti menut (sutikkel, etelekkel egyutt) O akarna elkesziteni egyedul?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 17:50
11/16 anonim válasza:
Azt, hogy épp itt az ideje önállóan sütni, főzni. Nem baj, ha eddig nem tette, de már 19 évesen nem olyan nagy dolog az ilyesmi.
12/16 anonim válasza:
nem tudom a kedves kérdező miért lepődik meg ezen én 18 éves lány vagyok,de évek óta az én reszorton a süti csinálás,legyen húsvét,vagy kari,esezleg egy sima hétköznap vagy hétvége.Tudok főzni is,de anya arra kért hogy legalább azt meg a mosást ne vegyem el tőle:)
13/16 anonim válasza:
Örülnék neki, mivel szakács vagyok így is rengeteget főzök. :)
22/L
15/16 anonim válasza:
Büszke lennék rá is és magamra is :))!
Felajánlanám neki, hogy ha elakad, szívesen segítek, és bármilyen nehezemre is esne, nem kotnyeleskednék bele, nehogy kedvét szegjem!
16/16 anonim válasza:
Nálunk nem lepődnének meg rajta a szüleim. 14 éves koromban megtanultam főzni mert nagyon válogatós voltam és utáltam, hogy szendvicset kell enni amikor anya olyat főzött amit én nem szerettem. Ma már bármit el tudok készíteni és gyakran szoktam főzni akár azért, amiért anno megtanultam, mert itthon olyan kaja van amit nem szeretek és normális ételt szeretnék enni, vagy mert látom anyukámon, hogy fáradt és nincs kedve nekiállni, de a hús meg már elő van szedve a fagyasztóból, akkor én elkészítem. Szóval szinte napi szinten főzök. Sütni pedig egyenesen imádok így minden héten van itthon sütemény 1-2x. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!