Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bántó megjegyzés egy rokontól....

Bántó megjegyzés egy rokontól. Te hogy látod, szerinted sincs szüksége egy mozgáskorlátozott (kerekesszékes) nőnek fodrászra, hajfestésre?

Figyelt kérdés
Még azt is hozzátette "úgysem fog palit fogni magának". Te hogy gondolod? Az ember saját magának kell, hogy elsőkörben tetszen, nem? Azért mert valakinek van egy adott hátránya, már teljesen hagyja is el magát, ne adjon a külsejére?
2012. márc. 31. 11:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ugyanolyan ember, ezért igen, ugyanúgy szüksége van/igénye lehet ilyesfajta dolgokra...

és egyetértek az egyik korábbi hozzászólóval: aki azt mta nem fog párt találni, szájon kéne törölni!!!

2012. márc. 31. 11:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A rokonnak uzennem:

Inkabb egy no toloszekkel, mint egy no hozza hasonlo rosszindulattal!!!

2012. márc. 31. 18:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Jéééééézus. A szóban forgó rokon egy nagyon felszínes emberke, és most nagyon finoman fogalmaztam. Nem mki gondolkozik, mint ő, nem mkinek "tökéletes" nő kell (de kinek mi a tökéletes és a "selejtes", ugyebár...). Ha a kereksesszékes hölgy szeretne adni magára, akkor tegye azt, amit jónak lát, már csak a saját lelkivilága miatt is.
2012. márc. 31. 19:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez a rokon messze a legtaplóbb ember, akiről eddig itt olvastam gyakorikérdéseken, pedig volt már egy pár díszpinty... (mögötte szorosan második az, aki egy újdonsült anyukának vetette a szemére, hogy volt képes a nagymamája halála után pár héten belül szülni, de az is inkább hülye volt, mint rosszindulatú).
2012. ápr. 1. 05:34
 15/16 anonim válasza:
0%
nekem volt ülvejáró csajom ugymegraktam hogy egyböl lábraállt
2013. jan. 27. 17:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es; "ugyanugy"? "Csak a mozgásuk" más?

Mielőtt ilyen eszméletlen ökörséget ír valaki,tessék már kipróbálni -persze nem épen,hanem mondjuk bénító valamivel,hogy ugyanúgy érezze magát.

Meg lehet szokni? Könyörgöm,tessék gondolkodni az ilyen "pozitív" megjegyzések előtt.

2015. márc. 21. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!