25evesen mar nem haverkodnak az emberek?
Hát hallod, én is furán néznék, ha a baráti társaságomba hirtelen beállítana egy idegen...
Pedig szoktam ismerkedni, haverkodni, de nem így! Járj inkább nyilvános rendezvényekre, ott ismerkedj, aztán majd meghívnak, ha akarnak!
Talán nem volt jó az időzítés valóban, de ettől még a többiek is jó bunkók voltak.
Én a helyedben (bár ezek után nem tudom hogy veszik) ha találkozom a sráccal a folyosón, akkor bemutatkoznék, elmondanám, hogy nem ismerek senkit, most költöztem, esetleg ha van kedve, beszélgethetnétek. Ha már a folyosón kialakul egy spontán beszélgetés, akkor könnyebb ismerkedni, de így beállítani valóban kicsit erős volt.
Most Martini vót vagy Bacardi :D
Amúgy a mai világban már bizalmatlanabbak az emberek, gondolj bele hogy beállít valaki egy üveg piával aztán kirámolja a lakást.
Valóban érdemes először "józanul" megközelíteni őket.
Nem azzal volt a baj,hogy Martini VÓT vagy Bacardi, hanem az, hogy hívatlanul beállítottál idegenként. Mésképp kell megismerkedni, utcán, fényes nappal stb.
Igy pofátlannak tunsz!
ez azért tényleg erős volt.
báár, amikor én beköltöztem a lakásomba, akkor is történt hasonló. barátnőmmel kimentünk bagózni az erkélyre, és halljuk, h fölöttünk buli van, ők is kinn bagóznak. felszóltunk, mondtuk van piánk, lenne-e kedvük
meginni? :) hát volt :)
azóta elég jó a viszony, persze nem vagyunk öribarik, de legalább ismerjük egymást, és ha van valami gubanc, akkor segítünk a másiknak.
pl a felettem lakó csaj vigyáz az állataimra, ha elutazunk, én meg veszek neki gyógyszert, ha beteg, vagy segítek polcot feltenni, takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!