Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25evesen mar nem haverkodnak...

25evesen mar nem haverkodnak az emberek?

Figyelt kérdés
uj varosba k0lt0ztem es meg nem ismerek senkit. A mellettunk levo hazban buli volt, gondoltam veszek egz martinit es atmegyek..legalabb megismerkedunk, mert csak most j0ttem. Mikor kinyitottak az ajtot, kerdezik ki vagy, mondom nemreg kolzoztem ide melletek, igyuk meg ezt a bacardit. kerdezi a csavo, mert? bocs de mar majdnem vege a bulinak na csa. Korombeliek, 25, velem van a baj h meg azt hiszem ekkor is kialakulhat jo kapcsolat netan baratsag?
2012. márc. 30. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hívás nélkül állítottál be. Ezt 25 évesen már illik felismerni.
2012. márc. 30. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod, én is furán néznék, ha a baráti társaságomba hirtelen beállítana egy idegen...

Pedig szoktam ismerkedni, haverkodni, de nem így! Járj inkább nyilvános rendezvényekre, ott ismerkedj, aztán majd meghívnak, ha akarnak!

2012. márc. 30. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem volt jó az időzítés valóban, de ettől még a többiek is jó bunkók voltak.

Én a helyedben (bár ezek után nem tudom hogy veszik) ha találkozom a sráccal a folyosón, akkor bemutatkoznék, elmondanám, hogy nem ismerek senkit, most költöztem, esetleg ha van kedve, beszélgethetnétek. Ha már a folyosón kialakul egy spontán beszélgetés, akkor könnyebb ismerkedni, de így beállítani valóban kicsit erős volt.

2012. márc. 30. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Most Martini vót vagy Bacardi :D

Amúgy a mai világban már bizalmatlanabbak az emberek, gondolj bele hogy beállít valaki egy üveg piával aztán kirámolja a lakást.

Valóban érdemes először "józanul" megközelíteni őket.

2012. márc. 30. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal volt a baj,hogy Martini VÓT vagy Bacardi, hanem az, hogy hívatlanul beállítottál idegenként. Mésképp kell megismerkedni, utcán, fényes nappal stb.

Igy pofátlannak tunsz!

2012. márc. 30. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ez durva volt tőled hívás nélkül be állítasz valakihez akit te sem ismered és fordítva,nem csoda hogy nem jó pofiztak veled evvel azt ered el hogy pofátlanak tűntél.
2012. márc. 30. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha belegondolunk, a te esetedben tényleg elég megismerni az idegeneket. A legjobb lehetőség erre egy összejövetel vagy buli, úgyhogy szerintem jól csináltad, én behívtalak volna! és lehet hogy ők is, csak éppen tényleg rosszkor mentél. De ha ilyen bátor vagy, szerintem az ismerkedéssel nem lesz gondod.
2012. márc. 30. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:

ez azért tényleg erős volt.

báár, amikor én beköltöztem a lakásomba, akkor is történt hasonló. barátnőmmel kimentünk bagózni az erkélyre, és halljuk, h fölöttünk buli van, ők is kinn bagóznak. felszóltunk, mondtuk van piánk, lenne-e kedvük

meginni? :) hát volt :)

azóta elég jó a viszony, persze nem vagyunk öribarik, de legalább ismerjük egymást, és ha van valami gubanc, akkor segítünk a másiknak.

pl a felettem lakó csaj vigyáz az állataimra, ha elutazunk, én meg veszek neki gyógyszert, ha beteg, vagy segítek polcot feltenni, takarítani.

2012. márc. 30. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!