Normális dolog hogy azért nem ehetek, mert akkor a
húgomnak is kell enni adni?
Figyelt kérdés
A húgom 2 éves,és ez már kb 2-3 hónapja így van. hazajönnek anyukámmal bölcsiből,én is akörül szoktam hazaérni a suliból(3 szendvicset eszek egész nap ott),halál éhes vagyok. Ha neki állok tányért venni elő,húgom már mondja h ő is enni akar. Anyám meg ideges h nem igaz h éhes,most evett a bölcsibe.Vagy etessem meg én amihez nagyon nincs türelmem mert csak belemászik nem lehet rendesen etetni,vagyis én nem tudom. Vagy ha elé rakom az ételt(tud kanállal enni),akkor összevisza maszatol és anyám ideges ez miatt. De anyukám mivel tudja h etetni nem tudok,és szerinte bénán takarítom le a tesóm után az asztalt,így neki kell(ene),azt mondja általában üvöltve hogy ne zabáljak meg nem igaz h nem bírom ki. Ez mind azért van mert ő mikor így hazajönnek facebookozni és tv-zi akar még. Én meg ne egyek ezért. Mit csináljak?
És akkor mikor ehetsz rendesen? Apukád nincs aki megmondaná anyukádnak,hogy neked enni kell és ő pedig legyen türelmes és etesse meg a húgod?
2012. márc. 27. 17:56
12/31 anonim válasza:
Édesapád mit szól ehhez? Nem tudom elhinni, hogy ilyen szülők vannak. Vagyis el tudom hinni, de ez szörnyű. Felolvastam a kérdésedet a férjemnek is, teljesen elhűlt, és azt mondta, hogy fejbe kellene vágni édesanyádat, hogy észhez térjen. Kár, hogy nem laksz a környéken, én nem sajnálnék sem tőled, sem a húgodtól egy tál meleg ételt. Az én gyerekeim is úgy esznek, mint a malaccsorda, de nem esik le a gyűrű az ujjamról, hogy feltakarítsak utánuk.
2012. márc. 27. 18:00
13/31 anonim válasza:
Ez nagyon gáz...én is szülő vok.Szerintem állj oda anyád elé és mond meg neki így ahogy itt.Tuti hogy többet nem lenne ebből gond.én legalábbis a föld alá süllyednék.Szoktak az én gyerekeim is kérni enni(egyik sem tudja még meg csinálni magának)nyílván én is tv-nék vagy neteznék szívesen soxor.De meg csinálom mert éhesek és én vagyok az anyjuk.Ez az első....már bocsi...
2012. márc. 27. 18:01
14/31 anonim válasza:
Hát de ha kéri a gyerek az ételt akkor biztos nem volt elég neki amit a bölcsibe kap!
Ne haragudj de az anyukád nem normális hogy igy beszél veled és hogy nem ad a kishugodnak ennivalót!
2012. márc. 27. 18:03
15/31 anonim válasza:
Szerintem az anya egyedül neveli őket. Épeszű férj nem tűrné azt, hogy a neje facebookon meg tévén lógjon házimunka meg egyéb kötelességek helyett.
2012. márc. 27. 18:03
16/31 anonim válasza:
hogy házimunka helyett még talán...de hogy közben meg éhesek a kölykök....mért nem beszélsz vele???hány éves vagy?
2012. márc. 27. 18:04
17/31 anonim válasza:
nekem is van ilyen az unokatesóimmal, de nekem egyáltalán nem ilyen durva az anyukám.
szerintem rakd le a tesód játszani: játssz vele két percet, és adj neki valami olyan feladatot ami izgalmas, és meg is tudja csinálni. pl. mond neki, "hogy az a házid, hogy rajzolni kell egy kutyát, de te nem tudsz olyan szépet mint ő. " én legalábbis ezt csináltam. ez elvonta az unokatesóm figyelmét, és én nyugodtan csinálhattam a dolgom. ja, és halkan vedd elő a kaját, nehogy meghallja a tesód.
2012. márc. 27. 18:06
18/31 anonim válasza:
Elsülyednék szégyenembe nekem 1 3 éves gyerekem van és az oviból haza jövünk egyből éhes. és akkor ne adjak neki enni?
2012. márc. 27. 18:11
19/31 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy itt ez a gond, hogy a kicsi nem kap elég kaját, hanem most az utánozós korszakában van. Mindig az kell neki, ami a másiknak is. Megy a hiszti és miután megkapja, akkor kb két falat után dobja is félre.
Ha hisztizik a húgod, akkor csinálj neki egy két kis "katonát" kenyérből meg valami felvágottból. Azzal nem tud maszatolni, és kaját is kap. Amúgy pár hónap és kinövi, addig sajnos ez megy. Én az unokahúgommal csináltam ezt végig, mert sokat voltunk együtt, nem foghattam semmihez se, mert ő is azt akarta csinálni. Túléltük.
Amúgy meg anyud iszonyatosan bunkó, nem is tudom milyen anya az, aki különösebb súlyosabb indok nélkül így szóljon a gyerekéhez.
2012. márc. 27. 18:36
20/31 anonim válasza:
Az én gyerekem mindenkivel eszik, ő is kettő lesz. Hát adok neki, mit lehet tenni. Kis falatkákat már fel tud csippenteni. Nem értem, mi a baj, én minden étkezés után felsöprök, igen, disznóól van, mert a nagy is csak 3,5 éves.
Szerintem egyél csak, ő meg egyen katonákat. Anyád meg idegbolond, ha nem jó neki, ahogy feltakarítasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!