Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számít megcsalásnak?

Mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
A csók is, vagy az még nem?
2012. márc. 27. 13:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
szerintem minden megcsalás, amit sima barátokkal nem teszünk.
2012. márc. 27. 14:14
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
"minden megcsalásnak számít, ami egy új partnerrel hozható kapcsolatba. Egy csók, egy érzéki bújás, egy felhívás keringőre." ezzel értek egyet
2012. márc. 27. 14:26
 13/25 anonim ***** válasza:
29%

Tipikus kettős mérce:

Ha a párod csókolózik valakivel, az megcsalás!

Ha te csókolózol valakivel, akkor az nem megcsalás.

2012. márc. 27. 15:19
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

1. Ha (tényleg) sokat gondolsz másra (akár szerelmes vagy, akár csak vonzódsz hozzá), fantáziálgatsz róla (nem sima fantáziálásra gondolok, remélem érthető), hogy milyenek lennének vele a hétköznapok, a szex, stb. (Mondjuk hónapokon át, egy-két hét lehet csak hullámvölgy.)

2. Szex közben konkrét, ismerős valakire gondolsz sokáig (tehát nem egy-két alkalommal, és nem futó gondolat).

3. Ha úgy találkozgatsz valakivel rendesen (ráadásul a párod tudta nélkül), hogy van valami a levegőben, és tudod, hogy tetszel a harmadik félnek.

4. Nem sima, baráti ölelések, bújások.

5. Csók, aktus.

Lehet, hogy túl szigorú vagyok, de ÉN ezekhez tartom magam.

2012. márc. 27. 15:36
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

14-es vagyok:

persze ezek nem egyenlő súlyúak, van, ami szakító ok, és van, amit meg lehet (kell) beszélni.

2012. márc. 27. 15:38
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
Nálam a csók is az. A szex előszobája.
2012. márc. 27. 15:39
 17/25 anonim ***** válasza:
73%
Nyílt kapcsolatban élek.Erre ez az 1 megoldás van,amit mindenki tolerál.
2012. márc. 27. 20:58
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!!!
2012. márc. 28. 13:36
 19/25 anonim ***** válasza:
73%
Hogy fantáziálni sem lehet, az számomra erős túlzás. Az embernek a gondolatai a sajátjai, gondolatban lehet bármikor bármi és lehet bárhol. Szerencsére nem hallatszik ki. A gondolatokat egyébként sem lehet annyira irányítani, mint a cselekedetet.
2012. márc. 28. 13:45
 20/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez a másra gondolás, fantáziálás nekem is túlzás, mivel soha nem tudhatja az ember, mire gondol a másik! Nyilván nem fogja bevallani, hogy másra gondol néha! Bárki bárkire gondolhat, úgysem tudja meg a másik!
2012. márc. 28. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!