Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tobben is megsertodtek mert...

Tobben is megsertodtek mert nem mutattam be a paromat szemelyesen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ket hete volt a kicsengetesem, es az utana levo ebedre termeszetesen a paromat is hivtam. (2 eve egyutt vagyunk). sokan ismertek a vendegek kozul, es volt aki nem ismerte szemelyesen. az unnepsegen hirtelen nem mutattam be oket egymasnak, elvoltam foglalva kepek viragok ajandekok, udvozlo emberek. a vendegloben meg nem igazan volt ra alkalom. viszont mindenki tudta h ki kiaz, csak szmelyesen nem. ket emberrol tudok aki emiatt megsertodott...tenyleg ennyire durva? most mit tegyek?
2009. jún. 14. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyira nem gáz. Hívd fel őket és mondd meg nekik, hogy "most jutott eszembe, hogy a nagy pörgés miatt meg sem köszöntem, hogy eljötettek és be sem mutattam Nektek a barátomat, ne haragudjatok érte" vagy valami ilyesmi. Így kicsit javíthatsz a helyzeten.
2009. jún. 14. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, ezen megsértődni!! Hát az embereknek nincs jobb dolguk? Mint másokat piszkálni mindenért? Komolyan mondom ez agyrém!

Nehogy rosszul érezd magad emiatt, ilyen butaság, komolyan mondom hát szóra se méltasd a sértődősöket.

2009. jún. 14. 16:33
 3/6 A kérdező kommentje:
meg olyan is volt aki azt megjegyezte h nem szoltam neki h hivom a paromat ?!?!
2009. jún. 14. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Áhh!..:)) Nem tudom, lehet én vagyok a furcsa, de ilyen helyzetben, ha nem mutatnak be nekem valakit, és úgy érzem, fontos az nekem, odamegyek hozzá, és bemutatkozom neki magam. Világos, hogy a közös ismerös kéne bemutasson minket egymásnak, de nekem eszembe se jutna ezen besértödni..:)
2009. jún. 14. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: teljesen igazad van, én is bemutatkozom ha úgy érzem, mi van abban, és tök normális dolog ha egy bármilyen eseményen az embernek nem az a fő programja, hogy végig menjen mindenkin és az esetleges vendégét bemutassa.
2009. jún. 14. 17:04
 6/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, akkor megnyugodtam, hogy nem csak en allok igy a dolgokhoz...
2009. jún. 15. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!