Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idén nyáron se megyünk sehová?...

Idén nyáron se megyünk sehová?! Már előre fáj a szívem ezt mondani a gyerekeknek.

Figyelt kérdés
Sajnos, egyedül nevelem a két gyermekemet, és már most látom, hogy nem fogok tudni egy fizetésből egy nyaralást kiszorítani. Aki hasonló cipőben jár,mit tervez nyárra?
2012. márc. 25. 00:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%
Satorozas eseten a furdes is megoldhato ha viszonylag tiszta folyo/to vizet forralod a tuznel bogracsban, majd vartok egy kicsit, hogy huljon utana azzal a vizzel furodhettek. Mi egy palackbol ontottuk magukra anno, mintha zuhanyoztunk volna.. :) Sajnos ennel olcsobb otletem nincs a nyaralasra.
2012. márc. 25. 07:33
 12/29 anonim ***** válasza:
87%

Én először 10 évesen voltam nyaralni,másodszor meg 13 évesen,2-szer a Balatonnál 5 napot. Azután még 2-3 szor lementünk 1 napra a Balatonra vagy a velencei tóra.

Tudom, hogy rossz ez a legtöbb gyereknek, én is utáltam, hogy a legjobb barátnőmék a szomszédban minden nyáron legalább 2 hetet nyaraltak valamelyik tengernél és én addig halálra untam magam otthon. De felnőttem. Azért nagy szívfájdalmam, hogy 22 évesen még a tengert sem láttam és szeretnék egyszer repülni is.

Hidd el, hiába kicsik még, megértik a helyzetet. Tudom, hogy neked még rosszabb ez a helyzet.

2012. márc. 25. 08:36
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Én nem tudom, milyen a családi nyaralás. Néha mentünk nagyszülőkhöz, engem meg ott hagytak pár napra. Ilyen lehetőséged nincs?
2012. márc. 25. 08:59
 14/29 anonim ***** válasza:
65%

Ha normális értékrendre nevelted a gyerekeket, meg fogják érteni, ehhez már nem olyan pici egyik sem, hogy felfogja: nem fog menni. Ha van nagymama, nagypapa, oda majd elutaznak 1-2 hétre, és kész.

Esetleg, ha van iskolai tábor, azok nem szoktak drágák lenni, legalábbis valamelyik nem. Esetleg, ha nincs túl messze a Balaton, oda leugrotok egy-egy napra, ha belefér a keretbe. Vagy közeli strand. Közeli kirándulóhelyek. Sok más szórakozás van.

2012. márc. 25. 09:19
 15/29 anonim ***** válasza:
75%
21 éves vagyok, és sose mentem a szüleimmel nyaralni, mert sose telt rá. Nélkülük egyszer elmentem az exszel, annyi volt az összes nyaralásom az életben :) nem lettem lelki beteg, ne aggódj a gyerekek miatt. :)
2012. márc. 25. 09:25
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszülők? Nyári táborok? Egy-egy hétvége közösen anyuval és (a válás miatt) apuval?
2012. márc. 25. 09:26
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
16 éves vagyok,és soha sem voltam nyaralni a családommal,mert nincs rá pénz.Kisebb koromban kicsit rossz volt,de már nem is vágyom rá.De mindig megértettem, hogy miért nem tudunk elmenni.
2012. márc. 25. 09:36
 18/29 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk a nyaralás mindig úgy nézett ki, hogy már 1 évvel előtte félretettünk rá. Ki amit tudott. Ha csak egy ezrest egy hónapban, az is több a semminél. Mindig előre gondolkodtunk és nem pár hónappal a tervezett nyaralás előtt találtuk ki, hogy jaj miből. Ha más nem, akkor kezdjél el most félretenni, csak épp annyit, amennyit tudsz és menjetek jövőre, vagy két év múlva. Nem megoldás az idei nyárra, de legközelebb mehettek vhová.

Egyébként merrefelé laktok? Lemehetnétek párszor a Balcsira, utazáson kívül nem kerül pénzbe, kaját innivalót csomagoltok. Vagy, ha a közeletekben van strand akkor oda. Több a semminél. Nem kell ám hetekre Korfura menni egy jó nyaralásért :)

2012. márc. 25. 11:32
 19/29 anonim ***** válasza:
83%

én se nyaraltam sokat gyerekként.

egyszer-kétszer voltunk a Balatonon, aztán később a haverokkal mentünk sátrazni. még azt is ingyen csináltuk, kisvárosban lakunk erdő mellett, aztán az, akinek az erdője megengedte.

a legjobban ezeket a sátrazásokat élveztem, meg mikor a mamámnál nyaraltam, pedig ő is elég közel lakik.

nem a drágaságon, meg a helyen múlik hogy az ember jól érezze magát. :)

2012. márc. 25. 12:12
 20/29 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell mondani semmit sem, ami van pénz + idő,azt kell rászánni..

El kell menni múzeumba ide oda.

Hülyeség is belenevelni ilyesmit az emberekbe, hogy az a nyaralás amikor fölpakolod a hátadra a fél házat, elmész 150 kilóméterrel arrébb ahol ugyanaz van mint otthon, és ott meg lepakolod, aztán ott vagy.

1-2 napra kiruccanni nem kell sok pénz!

Csomó jó hely van az országban:

Hollókő, Csókakő, Vértes szőlősdombjai + pincéi, Mór, Székesfehérvár, Gyömrő, Galgahévíz stb stb.

Vannak tavak, lehet lovagolni, akármit.

2012. márc. 25. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!