Hagyjam vagy lépjek?
Három éve váltam, gyerek hosszú pereskedés után nálam van elhelyezve, de a volt férjem nem tudja feldolgozni. Sose működött a láthatás, mindig gondok voltak, de a gyámügy nemegyszer figyelmeztette, hogy időben hozza, vigye, stb. Sokminden nem változott. Most hétvégén nem járt volna a gyerek neki, de odaadtam. Férjem ment volna érte, de az exem a gyerek előtt nekiesett a páromnak, mindennek elmondta - nem szalonképes dolgok - és lökdöste. A gyerek persze ordított rémületében, majd valahogy eljöttek.
Nem tudom, mit tegyek. Jelentsem a gyerek érdekében, vagy felejtsem el?
Szülőként mindíg a gyerek érdekeit kell szemelőtt tartanod!
Kérd, hogy egy gyámügyes jöjjön, ha a gyermekért jön. Talán akkor haptákba vágja magát. Ne add, ha nem jár, mert régebben volt is egy kérdés, hogy apuka variált a láthatással, utána meg jelentette, hogy az anyuka nem adja a gyereket.
Azt a kérdést nem én írtam, de nálunk is volt ilyen,csak őt már ismerik a hivatalban, mint a rossz pénzt, így nem meri többet megjátszani ezt.
Csak ugye a tettlegesség az rendőrségi ügy. Ettől ijedtem meg kicsit. Meg ugye nem akarom a gyereket se bántani azzal, hogy teszek bármit is az apukája ellen. Persze ez sem jó... És igazad van, a gyereknek kéne az elsőnek lenni.
1. vagyok. Mindenképpen jelentsd. Tudom milyen az, ha lelki sérülés van a gyermekeken, egyedül nevelek hármat. Szörnyű látni, ahogy fáj nekik és nagyon lassan gyógyul. Eltűnni soha nem fog, de csak remélem, hogy segítséggel embert nevelhetek belőlük.
45f
igen, jelentsd, az lenne a legjobb, ha megtanulna viselkedni a gyerek érdekében.
Vele jól bánik?
És ne add oda, csak ha láthatás van, igaza van, aki azt írta, hogy mit variál, a végén még visszaél vele.
Másfél éve meghalt a nejem rákban. Áttétes volt, nem tudták megmenteni.
Szóval: választási lehetőség híján hozzám kerültek.
Hát nem bántja, csak előtte hisztizik, amit ugye a gyerek sérelmez. Meg nem akarja hazaengedni, ez szintén nem jó a gyereknek. Lelki terror, testi szerencsére nincs.
Apuka, sajnálom. Az én párom is így maradt özvegy - előttem - , kegyetlen nehéz lehet nektek.
Az előtte hisztizik, meg nem akarja hazaengedni az sztem már beletartozik a lelki terror fogalmába. Vagy legalábbis így kezdődik.
Én jelenteném. Ezzel nem bántod az apukáját a gyereknek, hanem viselnie kell a tette következményeit.
Ja, félreérthető volt: lelki terror van, testi nincs.
Tényleg el fogok menni jelenteni, hátha megjön az esze egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!