Hogyan nyomjam el az anyai ösztönt?
21 éves vagyok, van egy nem tervezett, másfél éves kislányunk. Ezen felül bébiszitterkedem.
Pár hónapja, ha meglátok egy kisbabát, elkap a vágy, éjjelente álmomban szoptatok, ha felébredek sírógörcsöt kapok.
A testem minden sejtje kisbabáért ordít.
De egyszerűen nem fér bele a "keretbe". Albérletben élünk a férjemmel, és keményen dolgozunk, hogy mindenünk meglegyen.
Saját magammal állok harcban.
A férjemmel is megbeszéltük, anyukámtól is kértem seggberúgást, de semmi nem tudja a biológiai órám ketyegését leállítani.
Én csak azt nem értem,hogy miért oltjátok a kérdezőt...
A kérdése:Hogyan nyomjam el az anyai ösztönt?-Ezek szerint teljesen tisztában van azzal,hogy jelenleg nem szülhet,ezért kér segítséget...
Nem azt kérdezte,hogy milyen pózba csináljak gyereket,vagy,hogy mennyit szüljek?!
Kedves válaszolók! Nem az volt a kérdés, hogy szüljön-e, vagy nem, hanem az, hogy tudja, hogy milyen nehéz anyagi körülmények közt élnek, a kérdés az, hogy hogyan nyomja el, mert belátja, hogy most nem engedhetik meg maguknak.
21 évesen nehogy le legyen már késve a gyerekszülésről! Már van egy másfél éves kislánya, ha 4 év múlva lesz jobb az anyagi helyzetük, akkor szerintetek 25 évesen már nem szülhet? Igen, az igaz, hogy a régi időkben sok gyerek volt, csak volt mezőgazdaság, saját föld, és jószágok, nem halt éhen senki, mert megtermelték, amit kellett. Csak nem volt villanyszámla, vízdíj, adó, lakáshitel, meg satöbbi. Nem a mi pénztárcánk, nem mi döntjük el, hogy szüljön vagy nem, én csak annyit mondok, hogy 21 évesen semmivel nincs elkésve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!