Van egy bátyám aki 24 éves állandóan fogdos és úgy csinál mint ha éppen közösülne velem már többször szóltam neki hogy fejezze be mert én nem vagyok meleg. Mit csináljak?
azt hittem több oylan pasi nincs aki az öcssét molesztáljaxD azén bátyám is.csak én járok vele*.*
de a kérdésre válaszolva:szerintem még ne fordulj rendőrséghez..mégis csak a bátyád...és nem igaz h nem érti meg h te nem akarod..mit szokott rá mondani?probálj vele komyoaln leülni és beszélni vele...ha nem érti meg akkor egy nagy f*sz mert gondolom szeret mitn testvéred,és tudja h ezzel rosszuat tesz neked...
és te hány éves vagy?ő erősseb mint te?amugy sztem kérdezd meg tőle h miért csinálja ezt veled...lehet h szerelmes beléd...
am ez lehet hülyeség de ha továbbra se hagya abba akkor vedd fel amikor molesztál és mutasd meg anyudnak..
19:08
te tényleg jársz a bátyáddal??? o.o
25.
Szerelmes pár vagytok, mert az beteges?
most nemfogom kiszámolni h én vagyok e a huszonötödik (de gondolom nekem szól a kérdés)...írhattad volna ugyis h előző,..nah mind1 -.-
igen szerelmesek vagyunk egymásba...:):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!