Ti feladnátok mindezt?
Figyelt kérdés
A helyzetem a következőképp néz ki: a párom szülei elég tehetősek, s a páromat felszerelték mindennel: kocsi, lakás, ahol most együtt lakunk. Nagyon szeretem a páromat, de a szüleit nem igazán, és nem akarok a lekötelezettjükké válni (mert számukra csak a gazdagság létezik,mint emberi kvalitás), az én szüleim pedig nem tudnak engem támogatni (és nem is várnám el), viszont az álmaimból nem vagyok hajlandó engedni, mert egész eddigi életemben nélkülöztem, és elég volt. Most egy viszonylag jó helyen dolgozom, viszonylag jó fizuért, de ebből a családomat is támogatom és nem tudok annyit félretenni, hogy az amúgy elég szerény álmaimat megvalósíthassam, addig, amíg ki is tudom élvezni őket. Egyre érlelődik bennem a gondolat, hogy itt hagyok mindent, és kimegyek külföldre. A párom nem jönne ki velem, hiszen neki bőven elég az a fizu,amit kap (ami kb. annyi, mint az enyém), hiszen azt ő egyes egyedül használhatja fel. Ti mit tennétek? Megtennétek ezt a lépést az álmaitokért?2012. márc. 17. 12:47
11/11 anonim válasza:
Mik az álmaid? Mi az amiért feladnád a szerelmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!