Elégedett vagy a jelenlegi életeddel? Párkapcsolat, család, életvitel szempontjából? Van valami amin változtatnál?
Nos.. nem egészen, de nem állok olyan rosszul sem. :)
18 éves fiú vagyok, barátnőm nincs, viszont vannak barátaim, így a szociális életem megvan, azonban néha hiányzik a nagy Ő, csak sajnos nincs önbizalmam, így úgy érzem, soha nem lesz barátnőm, pedig külsőre és belsőre is értékesnek tartanak engem. Na mindegy. Családommal a helyzet.. nos, későn érő kamasz vagyok, idén kezdtem el "kiélni magam", így sok helyzetben összeveszem a szüleimmel, sok mindenben nem értek velük egyet, és sok dologról tudom, hogy nekem van igazam, és bánt, hogy ők nem így látják. De úgy-ahogy megvagyunk egymással. Életvitel szempontjából is közepesre mondanám magam, elkezdtem most aktívan sportolni, szeretnék nyárra valamennyi izomzatot felszedni, sportos alkatot kialakítani, ami több-kevesebb sikerrel, de megy. Az étkezési szokásom katasztrófa, ezen igyekszem változtatni, és nem ártana egy kicsit komolyabban vennem a jövőm, mert nagyon sokszor rámjön, hogy tojok mindenre, pedig tudom, hogy nem kéne.
Hát, nagyjából ennyi. Az anyagiakat nem kérdezted, azért nem válaszoltam, bár ha csak véletlenül maradt ki, akkor azt is leírom gyorsan: szintén közepes. Hitelekkel dugig vagyunk, nem engedhetünk meg sok mindent magunknak, de van a családban mindenkinek külön számítógép, tévé, szóval ebből a szempontból nem állunk olyan rosszul sem.
Félig-meddig jó most.
Szerető férjem van, tündéri kisfiam. Szeretem a testvéreimet, a nagymamámat, a férjem családját. Édesanyám fél éve meghalt, hiányzik nagyon, de sűrűn beszélgetek a fényképével. Apámra haragszom, de igyekszem megbocsájtani neki.
Viszont gyesen vagyok, munkám még nincs, nem tudom mikor lesz. Ez az, ami most hiányzik, amivel jobbá tehetném az életünket, ha többet tehetnék végre én is a kasszába.
Hitelünk "csak" a diákhitelem.
Itt a jó idő, sokat kirándulunk, biciklizünk, együtt vagyunk.
Csak lenne végre munkám!!!!
Igen, elégedett vagyok, hiszen sokan vannak, akik ilyen Életről is csak álmodozhatnak. Szerencsés vagyok, mert a Párommal saját lakásban élünk, boldog a kapcsolatunk már 15 hónapja. A családom mindenben támogat és szeret.
Ami lehetne jobb: lehetne munkám...és azt is nagyon várom, hogy lejárjon a hitelünk (még 2 év) és a párom megkérje a kezem és gyűjthessünk az esküvőre, aztán meg a babára.
DE ha az egészet nézzük nagyon is elégedett vagyok.
23N
Nagyjából.
Egy saját lakás még jól jönne, meg ugye több pénz. De az szinte mindenkinek.
Mindennel teljes mértékben elégedett vagyok, sosem voltam ennél boldogabb :)
23/N
Anyukámmal és öcsémmel élek,imádom őket:)
Viszont olyan helyen dolgozok,amit utálok,és kevés a fizetésem,de ezzel sokan így vannak ebben az országban.Szívesen tanulnék tovább,de pénzem nem lenne rá,3 műszak mellett pedig időm sem.A "barátaim" az évek alatt elmaradtak,ha eszükbe jutok is néha,az is csak azért van mert valami szívesség kellene.De ilyenkor sz@rok rájuk:)
Elég rég nem volt párkapcsolatom,amit nem is bánok,a férfiak irritálnak,a szerelem pedig nem az én műfajom,szerencsére nem is voltam ebben az állapotban soha.
Összegezve:ha lenne lehetőségem tanulni,kicsit világot látni,és több pénzt keresni,akkor nagyon boldog lennék.Viszont így sem panaszkodom,hiszen van egy szerető családom,van fedél a fejem fölött,van mit ennem,és ez manapság hatalmas dolog.25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!