Beleszerettem az unokatesómba. Mit tegyek?
Na szóval! Én fiatalabb voltam, mint Te, az első unokatesóm vette el a szüzességem.:( Tudom, most pontozzatok le...
Egy szemét volt! Én meg hülye! Pár alkalommal együtt voltunk, aztán rájöttem, hogy csak kihasznál (5 évvel idősebb volt)! Sokat bőgtem aztán miatta, de erős voltam és elfelejtettem. Eljártam bulizni, és egy-kettőre rám talált az akkori párom, több évig voltunk együtt.
Még mindig szégyenlem, hogy ilyen butaságot csináltam! Te ne tedd, azóta sem tudok úgy rá nézni, mint az unokatesómra és hidd el ez szörnyű érzés! Senki nem tud róla, csak egy két barátom (rokon senki), de még előttük is szégyenlem a dolgot!!!
Higgy nekem, ha csak nem akarsz egy unokatesót elveszíteni, akkor még csak utalást se tegyél az érzéseidre!!! Nagyon megbánnád később!
Kitartás és jó bulizást...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!