Hozzámennétek egy olyan férfihez, aki királynőként bánik veletek, szerelmes belétek, de ti nem vagytok belé szerelmesek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 17:12
11/30 anonim válasza:
Jaj, de ódivatú vagy, előző! :D
12/30 anonim válasza:
Több csalódáson túl: igen, hozzámennék
14/30 tetris válasza:
Királynőként bánna velem? A tenyerén hordozna? Imádna, és lesné minden óhajomat?
Olyan ronda férfi nem lehet, hogy ne mennék hozzá feleségül azonnnnnnaaalllll!!
Hol az a férfi? Ide vele!
15/30 anonim válasza:
Ha nem vagyok belé szerelmes, akkor minek láncoljam magamhoz feleslegesen? Nem lennék boldog egy ilyen kapcsolatban. Megeshet, hogy az együttélés folyamán megjön a szerelem is, de ez még házasság előtt derüljön ki és ne utána.
16/30 anonim válasza:
Ha szexuálisan vonzódom hozzá és őrületesen jó a szex,akkor összejönnék vele!De házasodni alapból nem akarok....
17/30 anonim válasza:
10-es :))))
11-es :))))
14-es :))))
Ha nagyon gáz ,akkor nem...:)
18/30 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben,és nem mennék hozzá.
19/30 anonim válasza:
Nem, ha nem szeretném, inkább idegesítő lenne.
20/30 anonim válasza:
Ha össze is jönnék vele,borzasztóan csalódott lennék,mert én nem olyan helyzetre vágytam,hogyha nincs ló,jó a szamár is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!