Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogy élné meg, hogy a...

Ki hogy élné meg, hogy a férje sosem volt belé szerelmes?

Figyelt kérdés
13 éve vagyunk együtt, sosem volt belém szerelmes, és csak a szex miatt volt velem a kezdetektől. Sőt még ha rákérdezek, hogy akkor miért volt velem, legalább szeretet? Nem a szex. Ezt sosem éreztette velem, mindent megad, intelligens, önzetlen, és nagyon jó ember, tényleg a lehető legjobb férj, sőt apa, de ezt sosem tudtam feldolgozni, ugyanakkor elhagyni sem. Egy nő talán megértheti, hogy minden jó ellenére ebbe a tudatba valahogy elsorvad az ember, pedig még csak nem is érzem, hogy nem szeretne.
2012. márc. 13. 20:33
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
És a megalkuvás helyes meglátás.
2012. márc. 13. 21:05
 12/29 anonim ***** válasza:

Én vagyok az aki otthagyta volna.

Nem is azért mert azt mondja nem szeret, hanem mert gondolom ha nem szeret akkor a tettei is ezt tanúsítják. Nem? Vagy csak mondja és valójában szeret. Példák:

Mikor kórházba kerültem, a párom minden reggel ott toporgott munka előtt és mindig hozott valami meglepit.

Valentin napkor vagy évfordulókor mindig romantikus dolgokat talált ki, odabújt, elmondta hogy szeret.

És még sok sok más dolog amiből egyértelműen a szeretetét szűröm le, tehát ha ezek nem lennének akkor nem tudnék vele együtt élni.

Mi van abban az esetben ha a párod egyszer csak megszeret valakit? Nekem ez nagyon furcsa. Már csak azért is mert veled van és mint írod mindenben jól együtt tudtok működni.

Ebben az esetben, lehet, hogy csak nem érti a szeretlek szót vagy nem tudja hova tenni az érzelmeit vagy csak le akarja őket tagadni.

2012. márc. 13. 21:09
 13/29 anonim ***** válasza:
72%
Némelyikünk jódolgában nem leli a helyét. Ma volt egy kedves kérdező, aki pont azért menekül a házasságból, mert a férje üldözi a szerelmével(csak kicsit megkésve, persze, mint általában)te pedig épp azt hiányolod. Persze odaírod a kérdésed végére"pedig még csak nem is érzem, hogy nem szeretne" Nincs itt semmi baj. Szex jó, figyelmesség megvan, tisztel és udvariasan bánik veled. Hidd el, ezek maradandóbb értékek, mert ez ugye 13 év után is megvan. A szerelem-még ha lett is volna-már nagyon rég elmúlt volna. Ezért mondom neked, jól megvoltatok egymással 13 évet, a maradék 50-et is csak kibírjátok valahogy. Ne legyen ennél nagyobb bajod az életben.
2012. márc. 13. 21:15
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj az off-ért, de hogyan lehetsz benne biztos, hogy sosem szeretett? Hogyan jöttél rá?
2012. márc. 13. 21:16
 15/29 anonim ***** válasza:
54%
Nem bírnám ki, 13 napig sem, nehogy 13 évig. Kizárt! Jájj, nee, még a hideg is kirázott! :S Brrr...
2012. márc. 13. 21:18
 16/29 anonim ***** válasza:
Borzalmasan esne. Főleg, amikor azt érzed te mindent megadnál, repkednek a pillangók a hasadban, imádod, lemondanál érte akármiről, egyetlen öleléséért. Hát, én erről nem tudnék lemondani.
2012. márc. 13. 21:21
 17/29 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy a definíciókkal van a gondunk. De akkor is volt olyan nő, akit pontosan érzett, hogy szerelem. Ez nem egy építő érzés... Azt megérzi az ember, ha a másik oldalon nincs lángolás, rákérdeztem, nem csinált belőle titkot. Attól még úgy viselkedtünk, mint a szerelmesek, mert olyan erős volt a rajongásom, hogy sodortam az egészet, valójában szép is volt, de csak ismételni tudom egyszerre gyötrelmes is. És azt is beismerte, hogy valójában az én rajongásom volt az aminek nem tudott ellenállni.
2012. márc. 13. 21:27
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
"A szeretet azt jelenti, hogy azt adod a másiknak, amire szüksége van, nem azt, amiről azt gondolod, hogy szüksége van. " Ez milyen igaz.
2012. márc. 13. 21:31
 19/29 A kérdező kommentje:
Akkor szeret. A szerelem az más, és tudom, hogy az sem lenne már, de azt is tudom, milyen speciális érzés, olyat szeretni, akibe valaha szerelmes is voltál. Egészen különös. Örök, varázslatos bélyeg. Az nem olyan ha nem volt, hiába szeretek valakit.
2012. márc. 13. 21:37
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem akarok ellened lenni kérdező, mert tényleg sajnálom ami történt veled, de hogy valaki 13 évig szinlelni tudja az rajtad is múlt. 13 évig megjátszani valamit nem lehet, ha csak nem vagyok olyan vakon mint te. Bocs, hogy így fejezem ki magam, de tényleg nem láttad. Megjátszani valamit csak rövid ideig lehet! Vannak lebuktató jelek amit te nem voltál hajlandó észrevenni. Nem hibáztatlak, de mégis naívságot, hszékenységet érzek felőled valamint butának. Nos ez lehet erős volt, de a 13 év nem gondolod, hogy elég idő a felismeréshez? Én úgy érzem valami hibát te is elkövettél. A baj, hogy te vagy ennek az áldozata. Hát nem lennék a helyedben, de ha lennék akkor is úgy szeretném ahogy addig.
2012. márc. 13. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!