Ki hogy élné meg, hogy a férje sosem volt belé szerelmes?
Én vagyok az aki otthagyta volna.
Nem is azért mert azt mondja nem szeret, hanem mert gondolom ha nem szeret akkor a tettei is ezt tanúsítják. Nem? Vagy csak mondja és valójában szeret. Példák:
Mikor kórházba kerültem, a párom minden reggel ott toporgott munka előtt és mindig hozott valami meglepit.
Valentin napkor vagy évfordulókor mindig romantikus dolgokat talált ki, odabújt, elmondta hogy szeret.
És még sok sok más dolog amiből egyértelműen a szeretetét szűröm le, tehát ha ezek nem lennének akkor nem tudnék vele együtt élni.
Mi van abban az esetben ha a párod egyszer csak megszeret valakit? Nekem ez nagyon furcsa. Már csak azért is mert veled van és mint írod mindenben jól együtt tudtok működni.
Ebben az esetben, lehet, hogy csak nem érti a szeretlek szót vagy nem tudja hova tenni az érzelmeit vagy csak le akarja őket tagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!